Bilmerker > KIA

KIa og Hyundai offisielt medlem i Ionity

(1/2) > >>

RJK:
Og da ser det endelig ut til at Hyundai og Kia er blitt fullverdige medlemmer i Ionity. Da er det bare å vente og se hvordan dette viser seg i de hemmelige prisene prisene og vilkårene i denne avtalen i "Charge myHyundai"-avtalen. Men finnes det en tilsvarende "Charge myKIa"-avtale?.[/size]
https://www.tu.no/artikler/hyundai-kjoper-seg-inn-i-ionity/502183

vinterdekk:
Skulle ønske de bygget ut i Nordland, Troms og Finnmark. Ser bare ladere opp til Trondheim. Er sikker på at merkeforhandlere i nord gjerne vil se at deres merker står sterkere mot Tesla. Dette er ikke ment som kritikk av Tesla, bare lurer på hvorfor ett merkeladenettverk som Ionity ikke satser offensivt der Fortum/Grønn kontakt henger etter.. Tesla har ladenettverk i hele Norge i løpet av 2020/21 og attraktive biler.

Counterpointer:

--- Sitat fra: vinterdekk på Fredag 06. November 2020, klokken 10:08 ---Dette er ikke ment som kritikk av Tesla, bare lurer på hvorfor ett merkeladenettverk som Ionity ikke satser offensivt der Fortum/Grønn kontakt henger etter..

--- Slutt sitat ---
Svaret er temmelig enkelt, det er ikke direkte økonomisk avkastning på ladere nord for Trondheim for Ionity og de tenker ikke så strategisk for «sine» merker når det er lite/ingenting å hente.

vinterdekk:
Fortum/Grønn kontakt har vel ladesteder helt til Tromsø om ikke videre. Det er i nord-troms og finnmark det har vært dårligst økonomisk insentiv og de største avstandene. Men situasjonen endres i takt med forbedret elbilutvalg og ladenettverket som bygges ut nå i samarbeid mellom Enova og lokale kraftverk. Til neste sommer har ladeinfrastrukturen gått fra «ekstremsport» til «ja vi kommer oss fram», mens for Tesla eiere blir situasjonen omtrent «like bra som diesel».

Men kanskje dette Ionity samarbeidet kommer alle Kia eiere med ladekabel til gode over hele landet på sikt. Håper det.

Counterpointer:
Det burde bli et økende trykk fra stadig flere elbileiere i Ionity sammenslutningen. En må også ha litt tålmodighet med Ionity, Tesla har brukt mange år på å dekke hele landet.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning