Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Hjelp til testing av API  (Lest 194 ganger)

Nikolai Johan Heum

  • Newbie
  • *
  • Innlegg: 1
    • Vis profil
Hjelp til testing av API
« på: Tirsdag 29. ſeptember 2020, klokken 13:40 »
Hei andre elbilentusiaster!

Da korona traff som verst og Norge stod stille bestemte noen NTNU-kompiser og jeg seg for at tiden var inne for å satse. Nå 6 måneder senere har vi landet en rekke spennende kontrakter og bygget en plattform for tilkobling mot bla (el)biler. Du kan lese mer på enode.io!

Vi har i dag støtte for Audi, Tesla, BMW og VW, men som “CTO” er det mitt ansvar at vi øker dekningsgraden av bilmerker fortløpende.

På ønskelisten hos kunder står Kia, Hyundai, Polestar og Renault høyt. Problemet er bare at jeg ikke kjenner noen med disse elbilene som kan låne meg en bruker eller legge meg til som gjestebruker…

Så derfor denne posten. Er det noen ikke-paranoide (dere gir meg tross alt tilgang til bilen) her som hadde vært villig til å dele tilgang til en slik konto til meg? Eventuelt lagt meg til som gjestebruker? Bor du i Oslo-området vil det selvfølgelig vanke en god Bordeaux/champagne levert på døren.
 
Kontoen vil kun brukes for å teste at tjenesten får koblet seg opp. Ingen data vil bli lagret, ei heller sendt noen kommandoer til bilen din.

Er du nysgjerrig eller trenger mer info er det bare å ringe meg på 93892689.

På forhånd tusen takk 🙂

- Nikolai Heum
CTO enode.io

Funfact: Dette vokste ut av at jeg lagde www.getcharged.app og i dialog med strømselskaper så dukket behovet for et generelt API opp.