Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Er kartet over ladestasjoner til Oslo kommune ikke helt oppdatert?

Startet av HouseGlover, lørdag 05. september 2020, klokken 11:38

« forrige - neste »

HouseGlover

Hei, jeg lurer på om kartet over ladestasjoner til Oslo kommune er ikke helt oppdatert?

F.eks. i Bård Skolemesters vei står det ca. 4-6 ladestasjoner med 3054 takstsone, men hvis jeg går på kartet til Oslo kommunen så er de ikke der. Er det noe jeg ikke helt skjønner?

Orbit

Det er som regel at langt etterslep med å få dette inn i kommunen sine kart. Da alle nyinnstallasjoner er type 2, dukker de opp nokså umiddelbart i Fortum sin Charge & Drive app.
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

HouseGlover

Takk for svar.

Har nettopp lastet ned appen til Fortum og det ser ut som det er 10 ladestasjoner av type 2. Ligger egentlig rett ved der jeg bor. Foreløpig har jeg ingen lademulighet hjemme så nå har jeg kanskje en mulighet til å gå over til elbil allikevel. Mulighet til å lade på kommunale ladestasjoner hjemme og gratis på jobben er jo lovende. Må bare sette meg inn i ulike type ladere, elbiler og foreta en beregning om det er lønnsomt p gå over til elbil. Ble veldig imponert av Zoe når jeg fikk låne den av Riise Bilglass i påvente at bensinbilen min skulle få en ny frontrute.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA