Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Citroen E-C4 GPS og app problemer

Startet av TomEri, tirsdag 21. juni 2022, klokken 03:29

« forrige - neste »

TomEri

Hei :)
Er det flere her som opplever appen til bilen som ubrukelig. Får ikke kontakt med bilen, har vell så si ikke fått brukt forvarmeren i vinter. Appen sperrer skjermen på telefonen hver gang man setter seg inn, selv dette gjør at man ikke får kontakt med bilen.

GPSen lever sitt eget liv. Den følger ikke med hvor man kjører, hopper vilt rundt og den viser ikke riktig. Noen flere som opplever dette? Hvis du har opplevd dette: Hva har du fått gjort? Funker det i dag?

Har nå en advokat sak på bilen da forhandler ikke tar dette seriøst eller gidder å ringe meg tilbake selv etter 4 purringer med lovnad på at de skal ta kontakt for fiks. Dette var rett etter påske. Har hatt bilen inne 3-4 ganger for rettelse, fått tilbake bilen med samme feil. Siste gang nå rett før påsken, byttet de antennen inni bilen, dette har ikke hjulpet.

Saken har nå gått til heving av kjøpet. 


Daniel_0007

Har ikke stellantis bil sjøl men vet at mange har problemer med appen, regner med du har prøvd å fjerne app`en helt og sette opp på nytt?
Har løst seg for noen men innen noen måneder så kommer som regel feilen igjen, tror det største problemet ligger i at bilen har kun 2g tilkobling, den hadde 3g men 3g har blitt slått av.
Model 3 2019 LR Rwd

TomEri

Har reinstallert appen x antall ganger, men hjelper ikke. Problemet vedvarer.

Sirius

Har fått den til å fungere, om enn vanvittig treig. Men, bilen må være koblet til Wifi.... Det er den igrunn bare hjemme, og det er igrunn ikke der jeg først og fremst trenger funksjonene.

Er det noen som får bla.startet forvarming / kjøling uten at bilen er koblet til Wifi nett?

T-Max

Jeg er i prosess med å bestemme meg for ny bil. Det selger sa til meg om GPS, var at det var en periode der biler ble levert og som hadde dette problemet med GPS (bl.a. den bilen jeg prøvekjørte) og at på alle nye biler nå, er dette fikset. Og at de biler som hadde dette problemet bare skal oppgraderes, hva nå enn selger la i det begrepet.

Dette med app problemer mente selger at ikke hadde noe med 2G å gjøre, noe jeg kan forstå, det er ikke rare datamengdene som skal kommuniseres. Nå har jeg ikke opplevde dette selv på Citroën, men på LEAF, og der synes det at det er serverproblemer når app ikke får tak i bilen.

Jeg har jo veldig lyst på denne bilen, tross app problemer...

Tut tut

Sitat fra: TomEri på tirsdag 21. juni 2022, klokken 03:29
GPSen lever sitt eget liv. Den følger ikke med hvor man kjører, hopper vilt rundt og den viser ikke riktig. Noen flere som opplever dette? Hvis du har opplevd dette: Hva har du fått gjort? Funker det i dag?

Eg la inn siste oppdatering av skjerm-firmware og kartverk. Ingen forskjell i GPS-oppførsel, den drar framleis på bærtur med ujamne mellomrom.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA