Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Effektbasert tariff - hvordan prises det?  (Lest 1342 ganger)

elektrolux

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 14278
    • Vis profil
Sv: Effektbasert tariff - hvordan prises det?
« Svar #15 på: Lørdag 25. Januar 2020, klokken 11:25 »
Lørdagskos for nerder uten et liv:

Myenergi er i gang software som støtter 3 fase IT måling og lastballansering. Til nå har "sikringsvern" med dynamisk regulering fungert, men nå skal også korrekt utregning av kWt på et IT nett støttes.

Vi forbereder oss med å koble opp et komplett anlegg bestående av Eddi-Zappi-Harvi-HUB og ser at dette hjelper meget godt til å forhindre etterhvert kostbare forbrukstopper.

Bildene viser at vår 3 kW VVB nå reguleres trinnløst avhengig av husets øvrige forbrukere. Se på effekten VVB tilføres som et resultat av Eddi sin variable sinus spenning til VVB.

I tillegg styrer Eddi når på døgnet vi i det hele tatt ønsker å varme vann slik at dette foregår når strømmen er rimeligst.

Her har vi satt Eddi på boost for å overkjøre tidsinnstillingen.
« Siste redigering: Lørdag 25. Januar 2020, klokken 11:44 av elektrolux »
Stavanger:

Selger ladeutstyr via http://Elbilhjelpen.no AS

Har hatt Cree SAM og Ciity el
Har for tiden Tesla S85 VW, C1 EVie,  og Berlingo, div. Think og PSA Classic og City 2010 model og Chin 3 hjuler Pickup samt Vectric scooter. Kjøpt Fiat X 1/9 for elektrifisering og venter på Sort Solo EV #635, Artega Karo første 100 , Microlino, og Aptera #2246

Daglig leder i Elbilhjelpen.no