Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Løst dørhåndtak og slitt rattskinn,

Startet av phnuxen, onsdag 30. oktober 2019, klokken 08:35

« forrige - neste »

phnuxen

Hei,

Er det noen som vet om dørhåndtaket lar seg stramme på noe vis? og hvordan? Tipper unga (eller kona) har hengt i det når de hopper inn og ut.. Ikke "keyless"

Ellers falt skinnet av rattet, ut av sporet sitt på et vis - måtte brette det inn igjen, funket forsåvidt. Men er det vanskelig å bytte ratt i i3 om jeg kjøper et nytt (brukt) ratt. Er en del slitasje på det.

Bmw 2015 - ca. 90.000 km

Hilsen Leif

PionerThink

Har opplevd det samme med vår 2014-modell at dørhåndtaket har "hengt ute på kanten" hvis det har blitt dratt litt hardt i ???
Tok det opp med BMW når jeg hadde den inne for en annen garantisak for et år siden, og da sa de at de skulle sjekke det og justere litt. Tror ikke de gjorde det helhjerta siden det har oppstått i ettertid av og til, men ikke så ofte!
Når det gjelder ratt så kan det vel ikke være store jobben å bytte så lenge du holder deg til samme utstyrsmodell? Tenker du at det må kodes inn på nytt eller noe?
Sjekk utenlands forum da det ofte kan være noen som har byttet der?
Model Y LR Midn. Silver Met/Hvitt Interiør
Grå BMW i3 I01 2014-modell passert 100'km i daglig bruk i Kristiansand
Hvit i-Miev 2012, solgt
Grå Think 2001, USA-utgave, solgt.
BMW 120i Cab solskinnsbil
BMW X3 henger- og langtursbil, solgt.

bromm

Dørhåndtak kan strammes til på en skrue med en "utvendig torx" som sitter innefor et lite plastlokk på døras bakside (der hvor låsen er) - den er plassert i ca. samme høyde som dørhåndtaket.

https://youtu.be/JdL0zpOO3iM 

moonbuggy

Sitat fra: PionerThink på onsdag 30. oktober 2019, klokken 10:29

Når det gjelder ratt så kan det vel ikke være store jobben å bytte så lenge du holder deg til samme utstyrsmodell? Tenker du at det må kodes inn på nytt eller noe?
Sjekk utenlands forum da det ofte kan være noen som har byttet der?
https://www.mybmwi3.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=5648&start=10
Her er link til noen som har gjort det. "Problemet" kan være å demontere Air bagen. Clipsene kan skades, særlig om man følger standard BMW prosedyre. PDF'en fra bimmerfest det refereres til, er sikrere. Jeg har kikket litt på dette for å hente strøm til rattrekk med varmetråder.

Orbit

2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA