Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Etablering av Nordvestlandet Elbilforening

Startet av moderator 2, onsdag 25. oktober 2017, klokken 10:07

« forrige - neste »

moderator 2

Har du lyst til å bidra lokalt for miljø, elbil og flere ladestasjoner? Vi starter opp Nordvestlandet elbilforening og etterlyser engasjerte personer som ønsker å bidra.

Norsk elbilforeningen jobber med å starte opp lokalforeninger i hele Norge slik at vi får innspill og jobbe for miljø, elbil og flere ladestasjoner på lokalt nivå. Vi inviterer deg som medlem i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane til oppstartsmøte for Nordvestlandet elbilforening.


  • Tid: 8. november kl. 17 (enkel servering fra 16:30)
  • Sted: Grand Hotel, Bernstorffstredet 1, Kristiansund
   
Program

  • Nasjonal og lokal elbilpolitikk, Petter Haugneland, Norsk elbilforening
  • Elbilhistorie, lading og ladestasjoner i Møre og Romsdal, Einar Oterholm
  • Valg av interimstyre i Nordvestlandet elbilforening
Har du lyst til å gi ditt bidrag for elbil lokalt? Meld din interesse til petter(at)elbil.no i forkant av møtet. Hvis du ikke har anledning til å være tilstede på møtet kan du sende noen ord om deg selv. Vi er på utkikk etter engasjerte personer med ulike interesser som miljø, politikk og teknologi.

Lokalforeningene i Norsk elbilforening arrangerer medlemsmøter, deltar på ulike arrangementer, kommer med innspill til lokale myndigheter og lokale medier.

Personene som blir valgt til interimstyret får i oppgave å arrangere ordinært årsmøte med valg av lokalt styre. Det blir mulighet for å delta på landsråd i Norsk elbilforening som samler lokalt tillitsvalgte fra hele landet en helg for å dele erfaringer og vedta hva Norsk elbilforening skal jobbe for.

Har du spørsmål kan du kontakte Petter Haugneland (Mob. 98234699, petter(at)elbil.no).
Mvh Lars, moderator på elbilforum.no

THE

Hvordan gikk det med etablering av Nordvestlandet elbilforening?

Hadde egentlig litt lyst til å reise, men var opptatt på jobb, og det fristet ikke å kjøre 400 km med tre fergestrekninger hver vei, total minst 8 timer + evt. lading for å være der. Måtte i så fall tatt meg fri to dager fra jobb, og det sier jo litt om hvor kronglete Nordvestlandet er geografisk. For min del hadde faktisk den mest praktiske reiseruten (bedre med tanke på lading og ingen ferger) gått gjennom både Mjøsen og Omegn og Trøndelag elbilforening sine områder.
Tesla Model X100D, levert 20.09.17

Zoe Intens 2015 (Q210)     "Solgt"

Øggen

#2
Hei.

Har ikkje sett dette innlegget før no, men kan informere om at Møre Og Romsdal Elbilforening er danna.
Det var ingen representanter fra Sogn og Fjordane, så det blei beslutta å forsøke å få til nokke der seinere.

Det finns desverre ei side på Facebook med som tittulerer seg med Møre og Romsdsdal Elbilforening. Om nokken skulle vite ken som har starta den, gi meg et hint.
Meir info kjem seinere.
P85, pearl white,  Solgt
S85D Mid.grå, Grå Next gen, Alle ekstra...Avgått med døden
S85D  Titanium, Grå Next gen foran og bak, matt obeche,+++  Solgt
X75D Med alt......
Model YP quicksilver/hvit, FSD
CyberTruck TriMotor/FSD reservert.

e-curious

#3
Ettersom Sogn og Fjordane og Hordaland fylker har vedtatt å slå seg sammen, så kan det jo være naturlig å se sørøver til Hordaland.  ("Vestlandet elbilforening" kan vi jo la ligge  foreløbig :) )

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA