Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Problem med internett  (Lest 609 ganger)

bjuro

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 20
    • Vis profil
Problem med internett
« på: Tirsdag 10. ſeptember 2019, klokken 20:25 »
Hei. Har noen opplevd problem med nettkobling? Jeg fikk først problem meg kobling med Remote app, men da funkerte datakort helt normalt. Fant her på forum at det hjelper med å slette kjøretøy i incontrol og så legge inn på nytt. Jeg slettet den, men slettingen fortsatt pågår i nesten 24 timer. Men nå får jeg ikke internett i bilen. Teoretisk kan den være feil med datakort, men det er lite sannsynlig. Har noen hatt slikt problem?

RayBomb

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2019
  • Sr. Member
  • ****
  • Innlegg: 455
  • To Infinity and Beyond
    • Vis profil
Sv: Problem med internett
« Svar #1 på: Tirsdag 10. ſeptember 2019, klokken 22:13 »
Å ja da. Mange ganger når jeg hadde telematikken på versjon 14.2

Nå har jeg 16.2 versjon og har enda ikke møtt dette problemet.
💫 I-Pace S Edition X590 (19MY)
💫 Produsert: 01.02.19 | Levert: 15.03.19
⚙️ Telematikk: 18.2 Verksted(24.07.20)
⚙️ H264: Verksted(06.01.20)
⚙️ H280: Verksted(02.07.20)
⚙️ InControl(updOTA:27.05.20): S20A_20.16.5-536345
⚙️ Kart(upd:08.05.20): 08.030.0107.0158

bjuro

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 20
    • Vis profil
Sv: Problem med internett
« Svar #2 på: Tirsdag 10. ſeptember 2019, klokken 22:33 »
Hva gjorde du da du hadde problemet? Kom bare internett tilbake av seg selv eller? Jeg tror jeg har siste versjon, fikk en oppdatering i juni og da åpnet de også for SOTA, fikk deretter en oppdatering til, men det var bilsoftware, ikke Telematik.

RayBomb

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2019
  • Sr. Member
  • ****
  • Innlegg: 455
  • To Infinity and Beyond
    • Vis profil
Sv: Problem med internett
« Svar #3 på: Torsdag 12. ſeptember 2019, klokken 01:32 »
Ja det stemmer. Det begynte å virke etter noen dager. Da hadde jeg prøvd å holde inne assistanse knappen i mer enn 10 sekunder først. På det værste gikk det 6 dager før jeg hadde kontakt med bilen igjen.
💫 I-Pace S Edition X590 (19MY)
💫 Produsert: 01.02.19 | Levert: 15.03.19
⚙️ Telematikk: 18.2 Verksted(24.07.20)
⚙️ H264: Verksted(06.01.20)
⚙️ H280: Verksted(02.07.20)
⚙️ InControl(updOTA:27.05.20): S20A_20.16.5-536345
⚙️ Kart(upd:08.05.20): 08.030.0107.0158

Ingeniøren

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2015
  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2847
    • Vis profil
Sv: Problem med internett
« Svar #4 på: Torsdag 12. ſeptember 2019, klokken 08:30 »
Ha aldri prøvd internett i bilen....
2007 Subaru Outback 2.5 (Solgt)
2016 BMW i3 (Solgt)
2020 Jaguar I-Pace HSE