Diverse > elbil.no og elbilforumets nettsider

Dele opp 40 og 62 kWh Nissan Leaf i 2 forum?

(1/1)

Lyse Tanker:
Nå kommer det stadig flere 62 kWh Leafer til landet og fellesforumet begynner å bli stort. Hadde blitt lettere for 62 kWh eiere og interesserte om det var delt i 2 forum! :-)

cra:
Hvorfor det? Er de ikke like med unntak av batterikapasiteten da? Tesla-delen klarer fint å ha ulike batterikapasiteter i samme delforum. 60, 75, 85, 90, 100. Sågar RWD og AWD går helt fint i samme delforum.

Hvis folk legger inn hvilken modell de har i signaturen sin er det lett å se hvilken de antakelig spør om også.

Lyse Tanker:
Hei  :) Det er fordi det er så mange emner og det skjer jo stadig forbedringer, videreutvikling. Ja, større batteri med bedre kjøling, større ladehastighet, nytt infotainmentsystem, kraftigere motor, nye setetrekk og zero gravity seter, men de er kanskje på 40kWh også + alle de skjulte forbedringene som erfaringer fra 40 kWh har gitt. De som har eller skal kjøpe den nye 62 kWh tror jeg ville finne en slik deling mer oversiktlig.

kaiat:
Forumet bør ikke bli for fragmentert, da blir det vanskelig å holde oversikten. Bilene er dessuten såpass like at det meste er felles. Spørsmål om takstativ og gummimatter for eksempel kan være like aktuelt for eiere av begge versjoner.

På forumene til gammel-Leafen, e-Golf og Zoe har du jo heller ikke noe slikt skille, og det har vært flere større endringer på de bilene også, derunder forskjellige batteripakker.

Det kan kanskje være greitt å spesifisere i overskriften hvilken bil det dreier seg om, dersom det skulle være noe spesifikt relatert til en bestemt versjon.

cra:

--- Sitat fra: kaiat på torsdag 12. september 2019, klokken 09:02 ---Det kan kanskje være greitt å spesifisere i overskriften hvilken bil det dreier seg om, dersom det skulle være noe spesifikt relatert til en bestemt versjon.

--- Slutt sitat ---

Evt. legge det i signatur, slik at andre kan se det der om man glemmer det. Funker fint i de andre delforumene. :) Anbefaler også å legge inn bosted (fylke/nærmeste by holder om man vil være litt anonym) slik at andre kan se om de har mulighet til å hjelp i praksis hvis man etterspør slikt. Var mye slikt i Think delen tidligere ang. låning av diagnoseapparat. Da var det fint å se om man var i nærheten av den som trengte hjelp og kunen låne ut utstyr.

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning