Bilmerker > BMW iX3

Kun RWD (99% bekreftet) :-(

(1/15) > >>

JorgenM:
Beklager å bringe dårlige nyheter, men fra relativt sikre kilder meldes det at iX3 kun vil bli levert som RWD.

Fra bimmerpost.com:

iX3 specs: G08 (long wheel base X3), 75kW battery and RWD (will be denoted in the model name as "sDrive75"), 300hp, produced in China for worldwide sales, including North America, SOP in 2020.

Da er jeg glad jeg valgte i-Pace...

JorgenM:
Med 1% forbehold at det kun gjelder long wheel base versjon for Kina, men har liten tro på at den vanlige varianten får 4wd heller...

TM:
Er det også bekreftet at den får motor foran og mellomaksel ? Hvis de hadde hatt plass til motor bak ville de nok ikke valgt løsningen med mellomaksel. Føler at BMW Norge har ført kundene bak lyset ved ikke å opplyse om at den ikke får 4WD. Det eneste grunnen til å kjøpe denne må være hvis den blir prisgunstig. Det bør nok få en innstegspris under 500.000 skal den være aktuell.

1317142119:
Dårlige nyheter? Det er strålende nyheter! Bilen i seg selv begynner å falle litt bak konkurrentene på nåværende tidspunkt, men dårlig nyhet ville vært om den kun kom med 4x4 eller FWD.

gr:
For det norske markedet ville det vært gode nyheter om den kom med AWD og en bonus om det var mulig å bestille RWD for de mer kjøreglde av oss, men salget hadde nok vært svært lavt i forhold til AWD. Skal den kun komme med ett alternativ så burde det vært AWD. RWD vil gi lavere forbruk og lavere pris, men dessverre ikke gunstig i forhold til plassutnyttelse og vekt sett opp mot at dette dessverre er nok en elkonvertert fossilbil. RWD på feks i3 er helt topp, motor plassert bak, ingen tunnel til mellomaksling, hjulene i hjørnene (lite overheng), god vektbalanse.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning