Bilmerker > BMW i3

Nytt kart tilgjengelig

(1/10) > >>

3Phase:
Da er EUROPE EVO 2019-2 tilgjengelig for nedlasting via Download Manager.

mgrav:
Hei, hvor får du lastet ned dette kartet, har du en link?

Googlet bmw download manager, kom til denne siden: https://www.bmw.com/en/footer/software-updates.html, skrev inn VIN nummeret (har en i3 120) og fikk bare frem denne gratulasjonen: Congratulations, the software of your BMW is up to date. There are no actions necessary.

3Phase:
Hei !
For å oppdatere kartene, må du laste ned BMW Download Manager og så logge inn via denne. Da skal bilen din dukke opp der, og når du klikker på bilen, ser du nyeste kart tilgjengelig.
De har flytta litt rundt på hvor du finner Download Manager, men denne stien bør føre frem:
Logg på https://www.bmw-connecteddrive.no (hvis du ikke har vært inne her før, må du opprette bruker og også ha VIN nummeret på bilen tilgjengelig)
Velg Remote Cockpit - Styring - rull helt ned på siden og velg Til Kartoppdatering i Kartoppdatering ruta. Der får du valg om å laste ned Download Manager for Windows eller Mac.
Det denne gjør, er å merke kartet med VIN nummeret, slik at du ikke skal kunne installere samme kart i en annen bil med mindre du har gyldig nøkkel for den andre bilen.

hELgenen:
Og så er det kanskje greit å minne på at kartet må lastes opp fra minnepinne - altså ikke noe OTA her.

Klykken:
Nå har det ikke vært behov for nytt kart hos oss i og med at jeg er lommekjent på de 10-15milene jeg har til rådighet, men hadde det vært behov ville jeg gått til forhandler om det ikke var for dette forumet her. Hvor i alle dager finner man informasjon om at man må "laste ned en downloadmanager" og at kartet må inn på en usb-stick for å få oppdatert kart i bilen?

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning