Bilmerker > Mini Cooper E

Cooper SE test-kjøring

(1/3) > >>

JorgenM:
Pressen har fått prøvekjørt den nye Mini'n.

2020 Mini Cooper SE first drive review: Uncompromised electric fun

https://www.cnet.com/roadshow/news/2020-mini-cooper-se-first-drive-review/Står at den får 94Ah-batteriet og det er jo veldig skuffende hvis det stemmer :/

Klykken:
Er vel basert på fossilutgaven, så dette er i beste fall litt over halvhjertet. Batteri i girkasserommet og under baksete, sies det.

batterimannen:
Electrek har publisert anmrldelse etter å ha kjørt den. Kommer nok flere fra andre nettsteder nå, om sperrefristen er over.

Electric Mini Cooper SE review — lots of fun for not a lot of money
https://electrek.co/2020/01/28/electric-mini-cooper-se-review-first-drive-fun/

Tellus:
Dette er en fantastisk fin bil nummer 2. Kan ikke bli kulere. Kunne bry meg mindre om orginalen kjører på bensin. Litt større batteri hadde vært OK, men som en bil nummer 2 kunne den fungere godt for mange tipper jeg. Hvis den ender opp under 300K så tipper jeg den vil selge ganske bra i Norge.

Daniel_0007:

--- Sitat fra: Tellus på Onsdag 29. Januar 2020, klokken 08:24 ---Dette er en fantastisk fin bil nummer 2. Kan ikke bli kulere. Kunne bry meg mindre om orginalen kjører på bensin. Litt større batteri hadde vært OK, men som en bil nummer 2 kunne den fungere godt for mange tipper jeg. Hvis den ender opp under 300K så tipper jeg den vil selge ganske bra i Norge.

--- Slutt sitat ---

Prisene er jo ute, starter på 273 og 293 for midterste utgaven som har det meste som nok de fleste går for.
Er litt drøy pris for en nr2 bil men blir nok populær på vestkanten

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning