Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Lader ikke (Lithium)  (Lest 339 ganger)

mohpet

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 540
    • Vis profil
Lader ikke (Lithium)
« på: Fredag 26. Juli 2019, klokken 08:27 »
I natt slo sikringen til garasjen seg ut, da bilen sto på lading. Den ladet fra ca 35% og slo seg ut på 80%. Når jeg nå prøver å starte lading så kommer det kun et lite klikk i bilen, og bare ene grønne lyset øverst på dashbordet lyser, ikke det andre. Har prøvd to ladekabler. Bilen starter opp som vanlig.
Er det noen sikring i sikringsboksen i bilen som kan ha gått? Jeg vet det finnes en sikring til transformatoren, men den ligger i PCUen (har skiftet den tidligere).
Har noen noe tips til meg?
2011 Think 4-seter med Lithium (ex Zebra), ESP, a/c og PTC varme
E-twow Booster sparkesykkel
ex 2003 Kewet 5
ex Go Motorboard sparkesykkel
Asker

BauDemo

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 669
    • Vis profil
    • www.uppladdning.nu
Sv: Lader ikke (Lithium)
« Svar #1 på: Fredag 26. Juli 2019, klokken 13:52 »
Om du är händig kan du testa att köra CHAS uppkopplat till PCUn och se om det kommer några felkoder.
laddplats? -www.uppladdning.nu
nikometer? - www.evmonitor.info