Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Bidra i spørreundersøkelsen Elbilisten 2020

Startet av phaugneland, onsdag 22. april 2020, klokken 11:45

« forrige - neste »

phaugneland

Har du mottatt invitasjon til å delta i Elbilisten 2020 eller ønsker å bidra med dine erfaringer og meninger om elbil?

Siste frist er i dag!

https://www.netigate.se/a/s.aspx?s=872446X222728667X77528

Spørreundersøkelsen Elbilisten 2020

Hvert år gjennomfører Norsk elbilforening en undersøkelse blant elbileiere.

Resultatene gir oss svært viktig informasjon i vårt arbeid for å gjøre hverdagen enklere for de som eier elbil. Undersøkelsen brukes blant annet som bakgrunn for innspill til politikere, media og bilbransjen. Vi håper du vil hjelpe oss mot en elektrisk bilframtid!

Det tar ca. 20 minutter å svare på undersøkelsen. Denne undersøkelsen er rettet mot eiere av elbil. Vi ber om at personen i husholdningen som kjører elbilen mest, besvarer undersøkelsen.

Vi er for tiden i en spesiell situasjon med inngripende Korona-tiltak som påvirker hverdagen. Vi ber om at du svarer ut i fra erfaringer og vaner fra en vanlig hverdag, uten disse tiltakene.

Du kan delta i konkurransen om et gavekort på 3000kr hos Tibber ved å oppgi din e-post adresse på slutten av undersøkelsen.  Vi trekker en heldig vinner når undersøkelsen stenges om ca tre uker.

Tusen takk for ditt bidrag!
Nestleder i Norsk elbilforening. Har jobbet i Elbilforeningen siden juni 2012. Bruker til daglig BH Emotion elsykkel.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA