Bilmerker > Hyundai

Hyundai/Kia EV App

(1/2) > >>

Radiobil1:
Noen som har hørt noe rykter om at Hyundai og eller Kia kommer med en app som man kan følge lading, sette på varme mm via?


Egentlig helt utrolig at de ennå ikke tilbyr dette. Skulle jo tro at en såpass fremoverlent produsent, kunne ansatt en app snekker i en uke, og så var man på plass!

xyzzy:

--- Sitat fra: Radiv på Fredag 14. Desember 2018, klokken 20:22 ---Noen som har hørt noe rykter om at Hyundai og eller Kia kommer med en app som man kan følge lading, sette på varme mm via?


Egentlig helt utrolig at de ennå ikke tilbyr dette. Skulle jo tro at en såpass fremoverlent produsent, kunne ansatt en app snekker i en uke, og så var man på plass!

--- Slutt sitat ---

Problemet er nok ikke selve appen, men infrastukturen under - kommunikasjonsmoduler i bil, data inn i kommunikasjonsmodulen. så må dette inn på servere som kan kommunisere med både bil og app.

Slik de har i USA og andre markeder.

Hyundai/Kia er dårligst i klassen, men har varslet at dette kommer på Kia Niro om en stund.

magnetic:
App åpner for finjustering av elbilen https://bil24.no/app-apner-for-finjustering-av-elbilen/

langemand:
Dette er ikke en officiel app, og den kan ikke starte ladning eller klima, eller ændre andre settings i bilen. Den kan, ved at bruge en Konnwei KW902 OBD-II bluetooth adapter i bilens diagnosestik, scanne batteri data for alle Hyundai og Kia batteri-biler, og gemme data i en csv-fil: Soul EV Spy (android app): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evranger.soulevspy

Hvis du kender til en Hyundai Ioniq EV eller en Kia Soul EV med 30 kWh batteri der har battery state of health under 100%, så er jeg interesseret i at få udlæst data fra bilen, så jeg kan tilføje display af SOH for bilmodelen til app'en.
Det er kun Kia Soul EV årgang 2014-2016 som appen kan udregne SOH for, i øjeblikket.

Kontakt mig på soulspy@evranger.com hvis du kan hjælpe.

stikksaga:
Nye Ioniq kommer med dette.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning