Diverse > elbil.no og elbilforumets nettsider

Skriv en artikkel til elbil.no !

(1/2) > >>

Lars C. Krogenæs:
Har du lyst til å skrive en artikkel om elbiler?

Nå har du sjansen til å la den lille journalist-spiren vokse i deg. På elbil.no trenger vi flere artikler om det å eie og å bruke elbil. Hva er vel mer naturlig at nettopp DU skriver en artikkel om det somopptar deg?

Det behøver ikke nødvendigvis bare å være om elbiler, men også om relaterte saker som klima, luftforurensing, energi, bil-industrien etc.

Alle artikkler blir rikelig honorert med ære og berømmelse, som ikke kan måles i kroner og øre.

Lyst til å skrive?

Send en mail til lars@elbil.no

Hilsen

Lars

Silkefot:
Ett forslag til artikkel er en teknisk beskrivelse av hvordan ionene beveger seg i en elbil inkludert diverse regulatorer, omformere, motor(er) og batteri. Tenker meg prinsippskisser med forklaring til. Hadde jeg kunnet hadde jeg gjort det selv...  ;)

bosonic:
Ikke for å kverulere med deg Silkefot, men elektrisk strøm (i metaller) benevnes vitterlig elektronstrøm! (?)

Ellers støtter jeg ideen om en teknisk artikkel.
Har noen av dere der ute tips til et brukervennlig tegneprogram til en slik artikkel?

Lars C. Krogenæs:
Har du lyst til å ta tak i dette, kan jeg gjerne få håndtegninger på fax, for å legge inn tegninger via f.eks paintshop/photoshop.

I en slik artikkel hadde det vært fornuftig å skrive for oss uten teknisk høgskole, men kanskje med linker til utdypende info.

Lars

Silkefot:
For enkle skisser går det greit med Powerpoint (eller tilsvarende i OpenOffice om du ikke er Microsoft avhengig) for så å lagre skissen som en jpg fil. Samme tegneverktøy har du jo også i Word men der er det ikke like lett å konvertere til ett bilde. Om du vil gå grundigere til verks, men likevel ikke behøve å gå kurs, har Microsoft Visio mange ferdige symboler selv om det kanskje blir litt skivebom i dette tilfelle. Jeg vil iallefall fraråde deg å lage skisser i f.eks. paint eller annet som er pixelbasert og heller holde deg til objekt orienterte tegneprogram for så å konvertere det til pixler etterpå.

Send meg et PM om du vil ha noen eksempler og hjelp på datafronten, det kan jeg bedre en elbiler!  ;D

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning