Bilmerker > BMW iX3

Grill

(1/2) > >>

DieselVegard:
Man skulle jo tro da, at noen, ett sted inne i BMWs hovedkontors mørke kjellere hadde oppdsaget at grillen er som tatt ut fra reservedelskatalogen til KIA.

Hvis du Googler "KIA Grille" er det første som kommer opp et bilde av en BMW iX3.

Please tell me why!!!! Hallo, BMW-ingeniører!!!!

https://www.autoindustriya.com/auto-industry-news/bmw-seems-to-have-borrowed-a-kia-grille-for-ix3-concept.html

TM:
Det er vel heller Kia som har etterliknet BMW grillen. Kanskje dette er grunnen til det.

https://www.motorauthority.com/news/1112678_kia-hires-ex-bmw-designer-pierre-leclercq-as-new-design-boss

Det er vel forøvrig en grunn til bekymring at iX3 skal produseres i Kina. Designet vil nok derfor tilpasses smaken til rike kinesere  ::)

gr:
Kia hadde den grillen i produksjonsbiler lenge før de ansatte Leclercq, og det er ikke Kia som har hermet etter BMW, selv om jeg skulle ønske det.

Det er BMW som ligger nærmest mitt hjerte, men de har fucket opp nyrene noe så inni granskauen i det siste at det er bare tragisk å se på. Det begynte på 7-eren for noen år siden, men har toppet seg med X7 og iX3. Herregud...

TM:
Høres uansett ut til å være et i-landsproblem at «nyrene» ikke er som forventet. Er de finere på Kia og det er avgjørende, så finnes det en rimelig løsning på problemet  ;)

gr:
Skal du hive deg inn i det hjørnet, så er det vel bare å slutte å slutte å henge på elbilforum. Ikke mange emner her som ikke er ilandsproblem. Kommer bare på ett som ikke er - og det er miljøutfordringer, men er man virkelig brennende opptatt av miljøet så dropper man heller bil fullstendig.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning