Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Batterivarming vises ikke i app  (Lest 732 ganger)

Bilal

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 5
    • Vis profil
Batterivarming vises ikke i app
« på: Lørdag 27. Oktober 2018, klokken 15:04 »
Hei. Jeg har en s75 fra september 2017. Ifjor når jeg fikk utlevert bilen kom det en oppdatering som viste i app at batterivarming har startet. Den viste da også defroster. Jeg har ikke fått noen de til å vise i app de siste dagene. range mode Er ikke på. Ser også at gule striper som viser at batteri er kaldt ikke blir borte. Men etterhvert som jeg kjører så blir dem borte. Kan det være at noe galt med batterivarmer eller er det noe jeg gjør feil?

sjokomelk

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2013
  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 1386
    • Vis profil
Sv: Batterivarming vises ikke i app
« Svar #1 på: Lørdag 27. Oktober 2018, klokken 16:16 »
Er ikke kaldt nok ute til at den skrur seg på.
Kjører 2017 Tesla Model X 100D - utlevert 1/12-17
Har fortsatt en 2013 Opel Ampera med OVMS
Reserverte Tesla Model 3 17.01.17

Bilal

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 5
    • Vis profil
Sv: Batterivarming vises ikke i app
« Svar #2 på: Lørdag 27. Oktober 2018, klokken 17:05 »
Hei takk for raskt svar. Da skjønner jeg hvorfor det ikke vises i appen. Husker du hvor kaldt det må være før det vises i app?