Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Basic cruise control  (Lest 1415 ganger)

skrepak

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 26
    • Vis profil
Basic cruise control
« på: Onsdag 05. ſeptember 2018, klokken 20:13 »
Hei!
I dag var jeg på SC i forbindelse med at varmen i rattet fungerte ikke. Rattet ble byttet. Da jeg var på vei hjem oppdaget jeg at cruise control fungerte ikke. Den fungerte på morgenen altså. Er det noen som har opplevd samme? Blir takknemlig for all slags tips.

Feilsøking:
1. Restartet begge skjermene. Ingen resultat.
2. Har ringt tesla support men eneste tips var å ta power off og power on etter 5 minutter. Dette fungerte ikke.
Deretter fikk jeg beskjed om at de kommer til å se på logger og eventuelt kaller meg inn til sc.

sjokomelk

  • Medlem i Elbilforeningen siden 2013
  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 1960
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #1 på: Torsdag 06. ſeptember 2018, klokken 07:38 »
Hva sier feilmeldingen som popper opp når du prøver å aktivere CC?
Kjører 2017 Tesla Model X 100D - utlevert 1/12-17 - oppgradert til MCU2/HW3 og CCS
Har fortsatt en 2013 Opel Ampera med OVMS
Reserverte Tesla Model 3 17.01.17

smurf

  • Sr. Member
  • ****
  • Innlegg: 383
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #2 på: Torsdag 06. ſeptember 2018, klokken 11:51 »
Kan du spesifisere hva du mener med "cruise control fungerte ikke". Fikk du noen feilmelding? Gikk den ikke å aktivere??

Har opplevd på min at symbolene (det grå rattet og grått skilt med hastighet) ikke har dukket opp. Måtte få Tesla technical support til å foreta en restart. Etter ca 15 minutter var alt oppe og gikk igjen. Skjedde 3 ganger i en kort periode, men nå ser det ut til å være løst. Tror det var noe med at systemet ikke startet opp slik det skulle.
2014 Hvit S85 Tech Panorama Luft HIFI Vinter Alarm P-sensor (solgt 2017)
2017 Hvit X100D 7seat kremfarget, Premium, oppgradert AP: Lev sen Nov -Des 2017. (Endret til sen oktober- november)

skrepak

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 26
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #3 på: Torsdag 06. ſeptember 2018, klokken 22:14 »
Hva sier feilmeldingen som popper opp når du prøver å aktivere CC?

Hei og takk for svar. Jeg har ingen feilmelding. Det er selve håndtak for cruisecontroll som ikke reagerer på noen som helst bevegelse (opp, ned, mot meg, fra meg)

skrepak

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 26
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #4 på: Torsdag 06. ſeptember 2018, klokken 22:19 »
Kan du spesifisere hva du mener med "cruise control fungerte ikke". Fikk du noen feilmelding? Gikk den ikke å aktivere??

Har opplevd på min at symbolene (det grå rattet og grått skilt med hastighet) ikke har dukket opp. Måtte få Tesla technical support til å foreta en restart. Etter ca 15 minutter var alt oppe og gikk igjen. Skjedde 3 ganger i en kort periode, men nå ser det ut til å være løst. Tror det var noe med at systemet ikke startet opp slik det skulle.

Hei og takk for svar. Hvis du tenker på AP så jeg har ikke den. Om du har AP så kan det være en annen sak. Derfor spesifiserte jeg om at cruise control er "BASIC" hvor man kan stille på en gitt hastighet og kan regulere den ved hjelp av håndtaket bak rattet.

o.b.lix

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 2637
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #5 på: Fredag 07. ſeptember 2018, klokken 08:11 »
Det har hendt på min S at håndtaket ikke hadde respons, da virket det igjen dagen etter.

Om det ikke gjør det hos deg, så må du anta at de har glemt å plugge i kontakten ved rattbytte.
«Vi må passe oss for å overinvestere i vei»

2017 Tesla model X 90D (Ap2.0 HW3 - MCU1 MCU2) / 2019 Leaf Tekna 40kW
2015 Tesla model S 85D (Ap1.0) / 2014 Leaf Acenta 24kW

skrepak

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 26
    • Vis profil
Sv: Basic cruise control
« Svar #6 på: Fredag 07. ſeptember 2018, klokken 12:40 »
Det har hendt på min S at håndtaket ikke hadde respons, da virket det igjen dagen etter.

Om det ikke gjør det hos deg, så må du anta at de har glemt å plugge i kontakten ved rattbytte.

Sitter på sc nå. Får se hva de skal finne. Takk for svaret uansett.