Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Service på Kangoo?

Startet av Joachim@sancon.no, mandag 21. mai 2018, klokken 08:10

« forrige - neste »

Joachim@sancon.no

Noen som vet hva som gjøres på første service på Kangoo? Jeg har en 2015 modell (reg OKT 2014) som har rullet 14000km nå, og som har klaga på service en stund.

Bilen skal også inn til EU. Bør jeg velge merkeforhandler eller en annen uavhengig som mekonomen eller snapdrive? Noen som har erfaringer mtp pris?

calefranco

Hei, jeg tok service (30000km, tror jeg) hos Motor Forum i Oslo (Østre Aker vei), og det kostet over 6000kr. Nokså dyrt, men nå har jeg kjørt over 52000km, og har ikke hatt andre kostnader/reparasjoner siden da. 

Jejl

#2
Første service kostet bare noe med 1000 kr (husker ikke akkurat summen). Bestilte 4 års service nå inkl EU-kontroll om et par uker til, og det skulle de ha ca 5000 kr for.
Litt vel dyrt synes jeg, men den var vist mye mer omfattende .
Et av punktene på denne servicen var utskiftning av 12 V batteriet ??? Hva er poenget med det? Det går vel an å måle om batteriet begynner å bli dårlig? Tror jeg dropper akkurat det punktet, så vil jeg vel få det litt rimeligere.

Jejl

Noen som har oversikt over hva som gjøres på 6 års service? Fikk et pristilbud på denne servicen, men vurderer å droppe den og kun skifte bremsevæske. Har bare kjørt rundt 13 000 km siden 4 års servicen.

elektrolux

Kjenner ikke spesifikt til nye Kangoo, men antar at den på lik linje med andre elbiler er vedlikeholdsfri. Den gamle har batteri som krever vannfylling.

Da er det bare å smøre bevegelige deler, noe en lett fikser selv med en boks kjedespray, samt skrape rust fra  bremsene når du setter tilbake sommerdekkene en solfylt vårdag.

Resten av det  som i praksis er en inspeksjon koster mye mindre i form av EU kontrollen
Stavanger:

Selger utstyr for EV lading og energieffektivisering via http://elbilhjelpen.no AS

Har for tiden Tesla S85, Smart ED, BMW C- evolution, Carver S+, Monotrazer MTE-150, Citroen C1 EVie, div. Think og PSA Classic og City 2010 model, Chin 3 hjuler Pickup, Buddy M9 samt Vectric scooter. Venter på Microlino og Aptera #2246

Daglig leder i Elbilhjelpen.no

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA