Lokale elbilforeninger > Hordaland elbilforening

Lading i Arna

(1/3) > >>

Troald:
Jeg savner lading sentralt i Arna. Upraktisk å dra til IKEA selv om fruen liker seg godt der. Noen som vet om noen planer? Noe Hordaland Elbilforening kan jobbe mot?

Mazzbot:
Helt enig , det er mange ladeplasser andre steder i byen , men ikke den strekningen. Burde kommet ved Shell på Espeland

Sølve:
Hordaland fylkeskommune ga i november støtte til bygging av 27 hurtigladere på 15 lokasjoner i 13 kommuner i Hordaland.  En av lokasjonene var Øyrane torg hvor Fortum skal bygge 2 hurtigladere innen august. Se nyhetsoppslag på https://elbil.no/hordaland-vil-bli-best-ogsa-pa-hurtigladere/

Troald:
Takk Sølve, dette var gode nyheter for meg som bor i Arna. Jeg blir uten lademuligheter hjemme i inntil 1/2 år pga byggevirksomhet. Nå er jeg berget!

olavxxx:

--- Sitat fra: Troald på Tirsdag 06. Mars 2018, klokken 10:04 ---Takk Sølve, dette var gode nyheter for meg som bor i Arna. Jeg blir uten lademuligheter hjemme i inntil 1/2 år pga byggevirksomhet. Nå er jeg berget!

--- Slutt sitat ---
Hvis du kjenner til noen lokale kafeer ol som er litt "greie"; kan det jo være at de vil ta strømregningen hvis noen andre kjøper feks en Tesla Wallcharger (de koster ca 5000kr). ToCN har et eget ladefond hvor medlemmer betaler inn og foreslår lokasjoner.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning