Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Mitsubishi iMiEV

Startet av El rayo, tirsdag 07. juni 2011, klokken 17:25

« forrige - neste »

El rayo

Fikk anledning til å prøvekjøre under EV2011. Takk, Boogie og forhandleren som lånte den ut.

Den var helt grei å kjøre, lett på rattet med servostyring. Stabil rett fram og likevel lystret den rattet fint ved normal, pen kjøring. Alle betjeningsorganer sitter der man er vant til og er innen rekkevidde for føreren. Instrumenteringen er jeg ikke helt begeistret over, måtte spørre hvor økometeret var. Speedometeret og batterimåleren er lettleste, men økometeret som jeg bruker mest trenger man litt tid for å avlese.

Regenerering aktiveres av strøm-pedalen og er lett å venne seg til. Tre hakk forover på gearspaken - D, B og C - virker noe unødvendig for meg, spesiellt når man må sette spaken i N for å trille helt fritt. Under min korte kjøretur merket jeg ikke annen forskjell mellom de 3 posisjonene enn at graden av regen var forskjellig. Graden av regen regulerer man lett med strøm-pedalen.

Man har god oversikt over alle bilens hjørner og har god avstand foran når man tror at man har kjørt helt inntil.

Kjørestillingen var helt OK, setet kan justeres i høyden og ryggen trinnvis. Fram og tilbake også, selvfølgelig. Mulig at de som er høyere enn mine 168 cm finner setet litt smalt og lavt, men det passet meg godt.

Fikk dessverre ikke tid til å sjekke innstigningen i baksetet og bagasjerommet.
Oslo, kjørt 2000 Th!nk "El Rayo" siden juni 2003, nikometer siden april 2009
kjøpt på 9.500 km, kjørt tilsammen 60.000 km. Fremdeles med originalt batteri
http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,1946.0.html
http://www.austinev.org/evalbum/794

2000 Th!nk delebil "Blu", som skal på veien igjen
EL-ma Classic elassistert sykkel
http://www.evalbum.com/preview.php?vid=4237

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA