Lokale elbilforeninger > Agder elbilforening

Agderkommuner uten hurtigladere for elbil

(1/4) > >>

HVolland:
Etter mine undersøkelser mangler følgende kommuner hurtigladere. Håper noen i hver kommune tar en prat med kommuneledelsen for å få litt fortgang i utbygging av hurtigladestasjoner.

Marnardal
Hægebostad
Birkenes
Iveland
Vegårdshei

Nå har de fått det til i Kvinesdal og Farsund også. Gratulerer. Håper disse blir til nytte og glede for mange og at de tjener til inspirasjon for de kommunene som enda ikke har fått hurtigladere på plass.

I februar 2019 har BKK fått i gang en ladestasjon i Mykland i Froland kommune. Det er bra!

Gi meg beskjed om noe her er feil

goggo:
Interessant!

Lindesnes får snart hurtigladere ved fyret/rundkjøringa på Vigeland, ser ut som det er Fortum og vanlig oppsett med 2 hurtigladere.

Åseral får snart to hurtiglader lokasjoner, ved Bortelid og Kyrkjebygda. Regner med det blir kun en hurtiglader på hvert sted, har hørt rykter om at det er Fortum her også (jeg er veldig glad i rykter om hurtigladere :) )

Sirdal får hele 6 hurtigladere fra BKK i år, 3 på Tonstad og 3 på Sinnes.

Videre blir det en del nye hurtigladere oppover i Setesdalskommunene i løpet av året, her er det Fortum som skal oppgradere 1 eller 2 av de eksisterende lokasjonene med en hurtiglader til, pluss at jeg forsto ryktet :) som at det kommer 2 nye lokasjoner i tillegg.

Life is good :)
Hugo

Bondeknøl:
Så ser det ut som at hurtiglader i Sirdal lar vente på seg da de nettopp oppdaget at de trenger ny trafo for å få nok strøm. Så lang tid som det prosjektet har tatt til nå så kan vi vel bare glemme noe hurtiglader i Sirdal dette året???

Farsund har endelig fått ladere for elbil, men ikke hurtigladere enda.

Kvinesdal lovet også at det skulle komme hurtiglader i sentrum i fjor vinter/vår, men ser ut til at dette drøyer.

Flere som vil, men få som får det til.

jankph:

--- Sitat fra: goggo på fredag 14. juli 2017, klokken 21:51 ---Videre blir det en del nye hurtigladere oppover i Setesdalskommunene i løpet av året, her er det Fortum som skal oppgradere 1 eller 2 av de eksisterende lokasjonene med en hurtiglader til, pluss at jeg forsto ryktet :) som at det kommer 2 nye lokasjoner i tillegg.

--- Slutt sitat ---

Ser ut til at det blir Rysstad
http://elbilforum.no/forum/index.php/topic,34229.msg592789.html#msg592789

Electrix:
Vennesla burde absolutt hatt en hurtiglader. Det ligger nært nok til at mange pendler med bil derfra til Kristiansand, og med en lokal hurtiglader ville det vært tryggere for mange der å basere seg på elbil.

Jeg har også savnet en i det området noen ganger på turer innover i landet.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning