Lokale elbilforeninger > Kristiansand

Snart slutt på gratis parkering for elbiler i Kristiansands gater

(1/2) > >>

Vollis47:
Ser ut til at gratis parkering for elbil snart er slutt. Det kan føre til mer bruk av fossilbiler i sentrum, med mindre de ikke lager til et nytt gode; mange parkeringsplasser sentralt reservert for elbil.

krl:
Synd.. Men det ville på mange måter vært bedre med type 2-punkter på Sørlandssenteret. Greit å holde seg unna sentrum. Langt mer miljøvennlig å handle alt på ett sted :)

Vollis47:

--- Sitat fra: krl på Lørdag 24. Juni 2017, klokken 21:19 ---Synd.. Men det ville på mange måter vært bedre med type 2-punkter på Sørlandssenteret. Greit å holde seg unna sentrum. Langt mer miljøvennlig å handle alt på ett sted :)

--- Slutt sitat ---
Ved Sørlandssenteret og ellers i Sørlandsparken er der flere hurtigladere tilgjengelig. Et besøk til sentrum skyldes gjerne helt andre ønsker og behov enn du får dekket i Sørlandsparken.
Etterhvert som batteripakkene blir større klarer de fleste seg med lading hjemme og/eller på jobb. Bare de som kommer langveisfra trenger lading før hjemtur og da er et lite besøk ved en hurtiglader et godt alternativ. Gratis type2 lading er bare med å skaper negativitet fra elbil-haterne.

Electrix:
Det er synd hvis gratisparkeringen forsvinner allerede ja, men en positiv nyhet er at det ser ut til at Grønn kontakt nå har 23 type 2 ladepunkt i sentrum fordelt over 4 parkeringshus.

Evelen:
Når skjer egentlig dette?
(og hvordan orienterer jeg meg om hva som er gratis)

mvh Helt fersk Elbil eier

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning