Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Skrevet av Emne: Får ikke koblet til Bluetooth på C-Zero 2011  (Lest 474 ganger)

Ahsin Shafiq

  • Newbie
  • *
  • Innlegg: 1
    • Vis profil
Får ikke koblet til Bluetooth på C-Zero 2011
« på: ſøndag 08. Desember 2019, klokken 16:04 »
Hei,

Kjøpte meg en søt praktisk, liten C-Zero i sommer, 2011 modell. Den har standard radio merket Bluetooth, så tenkte at det skulle være rett fram å koble til. Men hver gang jeg prøver å koble til telefonen, får jeg umiddelbart beskjed om at jeg har tasted inn feil PIN, selv før jeg rekker å bli spurt om det. De få gangene jeg faktisk klarer å taste inn PIN, får jeg kontant avslag uansett hvilken kode jeg taster (0000, 1234 etc). Har koblet fra batteriet for å resette radioen, men ser ingen endring.

Radioen er forøvrig merket Bluetooth, men når jeg går inn i menyen for å se på versjonsnr er Bluetooth-versjonene bare blanke.

Har omgått dette ved å bruke Bluetooth-FM adapter, men ønsker gjerne å bruke den innebygde mikrofonen også. Flott om noen har noen tips.