Diverse > elbil.no og elbilforumets nettsider

Uheldig med krav til #inlegg for å se hele forumet

(1/2) > >>

janhelge:
For min del mener jeg det er uheldig å kreve at et medlem skal ha minst fem innlegg før flere/alle(?) forum-emnene dukker opp.
Jeg for min del måtte klikke inn "tåpelige svar litt her og der" for å kunne se en artikkel som det var henvist til, og dette er da vel ikke egentlig ønskelig. Hvorfor er det slik? - Bør det endres?

Lars C. Krogenæs:
Forskjellige brukere har forskjellige behov. Lurer du på om du skal kjøpe en elbil eller ikke, ville det være dumt hvis du blir skremt fra å kjøpe en elbil, fordi du synes det er for innviklet. Elbilen er i prinsippet mye lettere å ha med å gjøre, enn en vanlig bil. Service blir gjort hos elbilforhandleren og man slipper å tenke så mye. Selv fyller jeg spylevæske og bensin til varmeren og ikke noe annet.

Vi har fått mange henvendelser fra folk som lurer på om elbil er tingen, men ikke tør å kjøpe fordi de har lest om "alle problemene" med bilene og at man må innstallere et ekstra batteri i Thinken sin, fylle på vann via diverse slanger, kjøpe dyre måleinstrumenter etc.

Så er det noen med større behov for å diskutere, og å gjøre ting selv, bygge om bilen, skifte batterier selv etc.

Ved å ha lukkede "avanserte forum" der grensen er satt til beskjedne 5 innlegg, er det meningen at vi skal imøtegå begge behov.

Vi er selvfølgelig åpne for å endre praksis dersom det er mange som synes dagens system er uheldig.

Lars

bosonic:
Jeg synes ikke det bør være slik som nå med "lukket avansert forum" på konvertering eller batteri forum (avansert).

Problemene som tas opp andre steder her på forumet er tiltider også svært tekniske. De som er inne på forumet for første gang blir minst like skremt av dette som å lese på konverteringsforumet. Dette er i alle fall min mening.

pilt:

--- Sitat fra: bosonic på onsdag 13. juni 2007, klokken 22:17 ---Problemene som tas opp andre steder her på forumet er tiltider også svært tekniske.

--- Slutt sitat ---

Helt enig! En skulle nesten tro dere var elektrikere alle mann som diskuterer ampere, ohm, sikringer og koblinger hit og dit. ;) Godt at den "vanlige" elbileieren ikke trenger å bekymre seg om noe av dette så lenge man har en stikkontakt hjemme/på jobb og har litt penger så man kan sette inn bilen på service av og til. ;D

bosonic:
Jeg skulle ønske deg var flere som deg Pilt, som kan være aktive her på forumet og være en motvekt til "oss litt gærne" :)

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning