Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

"Outlander" på panser

Startet av SonicGTE, torsdag 29. oktober 2015, klokken 18:01

« forrige - neste »

SonicGTE

Hva er grunnen til at noen 2016modeller har "outlander" skrevet på tuppen av panseret, mens andre ikke? Er det en del av noe utstyrspakke eller lignende?
--
SonicGTE

2015 Volkswagen Golf GTE

PHEV-ftw

Ekstrautstyr. Mye brukt i Japan tror jeg. Har selv aldri sett dette på en bil i Norge, men det er å få tak i hvis man ønsker det.

erik e

Har sett bil med det. Tøft og flott. Litt Range Rover over det.
Svart Mitsubishi i-Miev  2011. Blå I-MiEV 2019
2014 dci Solgt

Hvit MB 200 cdi 2009 sed.  Blå MB 250  2015
Blå Fiat Coupe 2.0 20v turbo 1997 u-reg.Solgt
Svart Renault Fuego 1981 veteran. Gitt bort
Alfa Romeo 156 2001
Greit med "Flåte" forsikring. (kone,sønn og datter)

carlosk

#3
Her er bilde av min bil. Litt styling!
"Outlander" fikke jeg på Ebay (selges ikke lenger).Jeg er usikker om jeg skal la bokstavene stå så tett, eller om jeg skal strekke du ut litt mer som på Range Rover.
Eyebrow fikk jeg også på Ebay i krom som jeg har sprayet med Foliatec (plast) felg spray.
Jeg har også sprayet grillen og dekslene til tåkelys.
Original felgen er sparyet med Foliatec gloss. brukte nesten en sprayboks per felg. Vinter felg er spayet med PlastiDip.
2014 PHEV med soltak fra  Tyskland

PHEV-ftw

Du får kjøpt originalt panseremblem hos hvilken som helst Mitsubishi-forhandler. Blir som bildet nedenfor:


Karl Naust

Takk for den ;)

no fekk eg ny utgift. Plastidip på felgane blei enormt stilig. Korleis toler desse å bli brukt?

carlosk

Hei,

Det holder bra på vinterhjulene. Har til om med vært i bilvask der det er børster som vasker hjulene. Jeg har brukt Plastidip som jeg kjøpte på Bilxtra og brukt beskyttelsesspray (Dip Coat spray) fra Norbond http://www.norbond.no/dip-coat-spray-p-1443-c-291.aspx.

Plastidip har mange video på Youtube, se etter "dipyourcar" som beskriver alt du kan gjøre med Plastidip.

Felgene har fått noen små flekk der plasten er borte men jeg fulgte råd på Youtube og reparerte de med ved å bruke Tynner til gummimaling fra Biltema. Du kan lett reparere småskader uten å ta hele felgen på nytt.

Det er viktig med varm temperatur i sprayen og på felgen og felgene må rengjøres skikkelig. Jeg brukte bremserengjøring for å få vekk alt olje og fett. Jeg varmet opp boksene i varmt vann før jeg brukte de. Pistol for sprayboksene er helt nødvendig!

Selv om DipYourCar kun tar en side av felgen har jeg tatt begge sider for å få best mulig effekt. Dette angrer jeg ikke på.

Det som er fint er at  du kan velge fra flere farger, Bruk fantasi!

Alt i alt brukte jeg ca 1000 kr og 4 timer for å få felgen ferdig. Hjulene satt jeg på i begynnelse av november og så langt er det ingenting å bemerke.
2014 PHEV med soltak fra  Tyskland

rkiljet

Kan også kjøpe OUTLANDER-merke på ebay.

http://www.ebay.co.uk/itm/Mitsubishi-Outlander-Bonnet-Badge-Back-In-Stock-/111676524408?hash=item1a00708778:g:SmsAAOSwjVVVmoo-

Men om det lønner seg kontra å kjøpe i Norge nå når kronekursen er så lav, det vet jeg ikke.

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA