Diverse > elbil.no og elbilforumets nettsider

Administrator og avgjørelser + informasjon.

(1/15) > >>

laumb:
Da jeg ikke lenger kan stå inne for de avgjørelser administrator velger å ta på dette forumet vil jeg informere om at jeg sletter min konto og forsvinner fra forumet.


Denne gangen er det referanselinker i signatur - der brukere har blitt forvist fra forumet i 7 dager uten å ha fått verken advarsel eller informasjon om at det ikke er ok å ha disse i signaturen sin. Her burde selvfølgelig en advarsel vært sendt samt informasjon om at dette ikke er OK.
Det er allerede gitt informasjon om at det ikke er lov i ordinær diskusjon.


Dette følger ikke god netikke for administrator på nettforum.


Jeg kan ikke stå inne for slik behandling av brukere og melder herved min avgang.


Robin Laumb.

moderator 2:
Synd du ikke vil være moderator for Tesla delen av forumet lenger. Du har gjort en kjempegod jobb.

Vi har tidligere varslet at refferal-lenker kun tillates i annonsedelen av forumet, og gitt beskjed om at brukere som ikke greier å respektere dette vil bli utestengt i 14. dager.

Når så enkelte brukere i stedet har sneket inn refferal-linker i profilen, slik at den blir vist på samtlige poster brukeren har lagt inn på forumet, blir dette selvfølgelig behandlet som om brukeren har spammet forumet.

Brukerene det gjelder har nå fått profilen sin slettet, og fått 7 dagers karantene på forumet, før de igjen får poste nye innlegg.

Lars C. Krogenæs
Forum admin
elbilforum.no

Havebigfun:
1: Synd det er så mange unødvendige konflikter nå om dagen :(
2: Laumb kunne sagt opp adminfunksjonen uten å melde seg helt ut.

Vi trenger erfarne, stabile bidragsytere ;)

Muffinman:
Jeg stusset litt over at enkelte hadde en slik link i signaturen sin etter at det ettertrykkelig var gitt beskjed om at det ikke var tillatt i denne delen av forumet og syntes nok at de det gjaldt var en smule freidige når de likevel tok sjansen. Slik sett er det kanskje på sin plass med reaksjoner, selv om det ikke hadde skadet med en presisering om at det også gjaldt signatur.

Ellers helt enig med Havebigfun.

krl:
Generelt, så vil jeg si det er langt mer forstyrrende med lange signaturer enn med en link. Jeg foreslår at dere heller kutter ned signaturlinjen til maksimalt én eller to linjer.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning