Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Peugot 106 - vil ikke lade

Startet av Jostein Dale, tirsdag 15. desember 2009, klokken 18:25

« forrige - neste »

Jostein Dale

Hei og god jul til dere alle!
Det var kjølevannspumpen som var kaputt. Flott at det ble ordnet så greitt. Gjennomførte også batteriservice som de skulle ha ca 1500 kr for! Store deler av kostnaden (over halvparten) skyldes oppladningstiden, ifølge verkstedet. Dette pga at de okkuperte en bukk. He, he, latterlig gjeng!! Jeg gadd ikke krangle med dem. Det er tross alt tilnærmest de eneste som utfører reparasjoner på Citroen/Peugot etter det jeg vet.
Peugot 106, 2001 modell kjøpt med ny batteripakke mai 09 (Enviro). Trondheim

Ken

En grei slutt resultat for din del. Enig i at vi har nok fiender i verden og trenger ikke flere. Nå har du fritt valg etter å ha hevet kompetansen din.
Kristiansand. Think City  105K 2001. Kjørt i to år. Ex Postens Think, 50K. Tidligere styreleder for Agder Elbilforening. Den ble til en lokallag av den Nasjonal Elbilforeningen hvor jeg har hatt forskellige verv. Kjøre 1. gen Leaf nå.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA