Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Fiat Fiorino, 500 og andre (Micro-vett)

Startet av Elbilmek, torsdag 09. april 2015, klokken 09:23

« forrige - neste »

Elbilmek

Hei, eier du en elbil fra Micro-Vett? Vi kan gjøre service og reparasjoner på den!

Staben hos Elbilmek i Asker var nylig på Micro-Vetts fabrikk i Italia for å få opplæring i de elektriske bilene som er produsert der. Våre tre mekanikere gjennomgikk omfattende kursing som ble avsluttet med en eksamen som alle bestod.

Elbilmek AS har verksted i Asker og har lang erfaring med elbiler av ulike typer. Dersom du holder til langt unna Asker så ta kontakt for et godt tilbud på transport av bilen til oss. Et lite tips: veihjelp-delen av forsikringen på bilen vil i mange tilfeller dekke transport til nærmeste verksted som kan reparere den. Vi er i dag det eneste registrerte verkstedet i Norge som har opplæring og kompetanse på Micro-Vetts biler.

Ta kontakt for en hyggelig elbilprat! :)

Mvh


Valdemaras Vaicunas
Elbilmek AS
Drengsrudbekken 8
1383 Asker
400 99 599
968 01 716

valdemar@elbilmek.no
www.elbilmek.no
Kangoo electiq 2002, 38000km

RødOverledning

Det hørtes bra ut, vedlikehold for denne bilen er et problem for oss på andre kantene av Norge, får dere tak i deler til bilen også?
Mangler en ladekabel etter et opphold på verksted.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA