Bilmerker > BMW i3

Priser service i3

(1/53) > >>

Lars C. Krogenæs:
Her kan du poste priser på service for i3. Tilsvarende tråder er laget for de andre merkene. Prisen vil variere fra verksted til verksted, så fint om du kan være med på dugnaden med å legge inn priser fra ditt verksted.

Lars
Forum admin

LMOR:
Litt usikker på hvor nyttig denne tråden er her. Alle bør tegne en service avtale som er meget rimelig i forhold til de fleste andre merkene, og da er prisen lik i hele Norge.

Lars C. Krogenæs:
Og når man står mellom valget mellom Leaf, Zoe og i3 hadde det vært fint om du kan skrive litt om hva denne service avtalen innebærer og hva den koster.  ;)
 
Lars

Klykken:
Jeg tegnet ikke en slik avtale, da jeg glemte å spørre om det ved overlevering. Men så den kostet rundt 5200kr for fem år/100 000km. (EDIT: Prisen er ikke inkludert normale slitedeler (bremser, dempere osv))

Skal inn til service i 2016 i følge bilens diagnosesystemer, så skal si ifra om hva det koster utenom denne avtalen, hvis jeg husker det.

LMOR:
Den koster som det står over ca 1000.- per år, litt avhengig av kjørelengde, og det er ikke noe problem å kjøpe den etterpå. Så litt før du skal inn på service, bør du ordne det. Du kan også kjøpe en som inkluderer bremseskiver og bremseklosser, som koster ca det dobbelte.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning