Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Lading i Harstad

Startet av Dede, fredag 04. juni 2021, klokken 11:52

« forrige - neste »

Dede

Vi reiser til Harstad og vil ha 2 eller 3 elbiler der i sommer - og har ikke strøm på parkering til hytta pr idag (kommer nok en gang..)
Ser hurtiglader på Stangnes er ute av drift nå? Håper det bare er midlertidig..
Det er jo noen kommunale ladere i byen - noen som vet hvordan en betaler/kostnader der? Kan bil f.eks. stå over natten?  Ellers hadde de jo en grei lader fra Hålogaland kraft på Larsneset i fjor sommer - noen som vet om den er der i år også? Der var det betaling om en sto fulladet men var jo veldig greit om en var i sentrum en periode å fylle på strøm.
Har sett et sted (husker ikke hvilken app) at Sulland Auto på Sama har hurtiglader? Er denne tilgjengelig for almen bruk?  Evt kun i åpningstid?
Andre tips for lading i Harstad og evt endringer  fra ifjor tas imot. Er det f.eks kommet noen muligheter for saktelading på Trondenes (ved kirka eller historiesenteret)?

Orbit

Sitat fra: Dede på fredag 04. juni 2021, klokken 11:52Har sett et sted (husker ikke hvilken app) at Sulland Auto på Sama har hurtiglader? Er denne tilgjengelig for almen bruk?  Evt kun i åpningstid?
Den finner du i Defa Cloudcharge (tilsvarende mange andre ladere hos forhandlere tilknyttet Møller). 3 kr/min. Jeg kjenner ikke til om den er tilgjengelig døgnet rundt, sjekk med Sulland.
2016 BMW i3 94Ah
2019 Audi e-tron 55

RJK

Cloudcharge og InCharge ser ut til å være tipset om man ikke har noen bekjente man kan få låne tilgang til ladeplugg/schuko på vegg hos.

Hurtiglader ved Sama (gamle meieriet) operert av Defa Cloudcharge, og Norbil på Stangnes har hurtiglader operert av Incharge/Fortum, som så vidt jeg vet er tilgjengelig for alle.

Kjapp googling så får jeg disse linkene:

https://www.harstad.kommune.no/ladestasjoner-for-elbil.386280.no.html

https://chargefinder.com/no/harstad/ladestasjoner-elbil/eww68k

https://chargemap.com/map

Disse er det vel ingen garanti for att er tilgjengelig nå i 2021, da de er knyttet til Arctic Race, sykkel-løpet langs Norges fineste områder (jeg er hel objektiv, her, heeeeelt sainnt...." ;) )

https://www.ht.no/nyheter/2020/06/29/Her-har-byen-fått-gratis-ladepunkter-for-elbil-22181698.ece

https://www.ht.no/nyheter/2020/06/22/Larsneset-får-mobil-ladestasjon-22130435.ece

Dårlig med ladere mellom Lødingen og Harstad, så kommer du sørfra, så kan det være en idé å lade på laderne før fergeleiet ved Bognes. Du finer noen på Storjordet, Innhavet og Tømmerneset.

Alternativt kan man jo ta omveien om Narvik. Da får man hurtigladere ved Circle K på Evenes lufthavn og Bjerkvik som de som er nærmest Harstad.
Hyundai Kona Dark knight metallic med soltak - Kø# 2500, bil utlevert mars -19
Bosted Oslo

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA