Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Hva med Mercedes EQV.
Starter på ca 650.000. Der måler man bagasjeplass i kubikk og ikke liter.
92
Audi e-tron / Sv: Aktivisering av Ionitykort ( Audi Charging Service )
« Nyeste innlegg av storeulv I går kl. 21:39 »
Jeg tror tiden for klynger med 1-2 ladere stående alene uten å være samlokalisert med et minimum av servicetilbud er forbi om ikke lenge. Dvs., jeg tror de eneste laderne som kanskje vil kunne overleve sånn plassering er de aller raskeste laderne som kutter ned ladetiden til et absolutt minimum. Men de blir da kanskje også dyrere å bruke...

Servicetilbud? Som en bensinstasjon eller en kjip veikro? ;) Personlig bruker jeg i hovedsak de små ladestedene med 2-3 ladere (1 er veldig sjelden nå, kun på Kiwi Hagan det er bare én lader av de jeg innimellom bruker) da det nettopp er disse som er samlokalisert med de servicetilbudene som jeg setter pris på. Nemlig en god restaurant og gjerne en matvarebutikk. Eksempel Fortums ladere på Roa, Gran, Dokka og Gjøvik. Alle disse stedene finner jeg mye bedre servicetilbud i nærheten enn de store, kjipe ladestedene som f.eks Nebbenes, Rygge eller Shell Mortensrud. Så jeg håper virkelig ikke de små ladestedene med noen få ladere plassert nær sentrum av tettsteder (istedenfor på en gudsforlatt plass langs veien) forsvinner. Jeg lader som regel heller på 50kW på en slik plass enn på 150kW utenfor en bensinstasjon
<snip>

Nå skrev jeg vel "...et minimum av servicetilbud..." uten å spesifisere, og det kan gjerne være noe annet enn en pølse-pusher ;)

Jeg har sett at det enkelte steder står en ladestasjon rett ved f.eks. nærbutikken....som typisk er stengt på kveldene og søndagene. Eneste alternativet da blir kaffe på termos og nistepakke. Der tror jeg serviceselskapene kommer inn og tar markedsandeler.
93
Audi e-tron / Sv: Levering av bil
« Nyeste innlegg av storeulv I går kl. 21:33 »
Har hørt rykter om forsinkelser. Selv håper jeg på så lang forsinkelse at det blir modellskifte  ;)

Ville helst hatt bilen NÅ :)
Når begynner de å produsere '21-modellen, og hva er nytt/endret?
94
Lade hjemme / Sv: Ønsker anbefaling av hjemmelader til Ioniq Plug-in Hybrid
« Nyeste innlegg av Wisd0m I går kl. 21:33 »
Easee Home med 3 fase 32 A. 40 ampere blir bryteren.

Om du bryr deg om å spare 1-2 kNOK kan du sikkert kjipe ned til 16 A enfase. Personlig så mener jeg det er en no-brainer å legge opp 3 faser og 32 A når man først er i gang. Blir dyrt å angre seg for så å legge opp nytt.
95
Tesla SW og AP / Sv: 2020.20.X
« Nyeste innlegg av cra I går kl. 21:29 »
, men jeg er definitivt en av dem som synes de kunne drite i å stadig lansere mer spill og dill når annen nyttig funksjonalitet fortsatt lar vente på seg.
Så du mener at når man jobber med noe stort og komplisert skal man ikke lansere noe annet, selv om det er helt separate ressurser som jobber med det? Det er det jeg vil kalle furting.

Vel, det er mulig de selger biler av det, eller på annet vis synes det er verdt det uten at jeg skjønner hva det her igjen for det. Jeg jobber selv i et software-firma, og vi har ikke ansatt tre mann for å drive å lage tull og fjas i programvaren, det er helt sikkert. Men for all del, kos deg med spill og dill; det er mulig du ser fornuft i det som jeg som ikke var blåruss ikke ser.
96
Model 3 / Sv: Rengjøring bak originale skvettlapper
« Nyeste innlegg av knegg I går kl. 21:29 »
Er det ikke like greit å kjøre på med de lange originale? Tenker mht evt reklamasjon/garanti.
De lange originale har samme problemet med åpningen på toppen.
97
Audi e-tron / Sv: Levering av bil
« Nyeste innlegg av TM I går kl. 21:22 »
Har hørt rykter om forsinkelser. Selv håper jeg på så lang forsinkelse at det blir modellskifte  ;)
98
Kjøpe elbil? / Sv: Kjøpe elbil, mest tanke på Tesla.
« Nyeste innlegg av RBK I går kl. 21:06 »
Kjøp den som du føler er mest korrekt for deg. Prøvesitte og kjøre om du har mulighet. Har hatt 2 stk S og en modell 3. Har min S100 på salg nå og enste grunnen til at denne blir solgt er at jeg ikke trenger så stor bil.
99
Tesla SW og AP / Sv: 2020.20.X
« Nyeste innlegg av DagfinnN I går kl. 21:03 »
For all del, det er artig (to, kanskje tre ganger) å vise fram prompeputa og spillene, men alle i bilen (vår) har bedre spill og funksjonalitet på egne mobile enheter enn noe av det bilen har. Jeg anser det bare som enda en ting som er annerledes med Tesla (i utgangspunktet ikke noe negativt i det; snarere tvert imot), men jeg er definitivt en av dem som synes de kunne drite i å stadig lansere mer spill og dill når annen nyttig funksjonalitet fortsatt lar vente på seg.
Hvorfor søker du ikke jobb hos Tesla og ordner opp siden du vet så mye om dette?
100
Kjøp med hjertet, du kan finne kompakte barnevogner og løse vinterferie med takboks og henger! Hjernen har vi jo lagt igjen for lengst når vi kjøper nye biler;)
Med det familioppsettet til denne karen så gidder man det ca 1 ferietur og så vil man helst ha en Ford Smax og bli ferdig med det.

Størst hadde vært mitt viktigste kriterie!
Sider: 1 ... 8 9 [10]