Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 7 8 [9] 10
81
Kjøpe elbil? / Sv: Brukt elbil prisforhandling
« Nyeste innlegg av arthur I dag kl. 08:56 »
Jeg vil tro at merpris for å kjøpe hos forhandler vil være rundt 20.000(?), og hvis bilen er dekket av garanti/Forbrukerkjøpsloven, forhandler i din nærhet og bilen ellers har hatt service og ser pen ut så ville ikke jeg ha betalt så mye mere fra en forhandler.
82
BMW i3 / Sv: Slutt på BMW i3?
« Nyeste innlegg av Orbit I dag kl. 08:55 »
Begge deler er nok sant. De tjener penger på i3, men kunne ha tjent enda mer på en bil med med vanlig konstruksjon. Så de ønsker å gå fra å tjene penger, til å tjene enda mer penger for samme kapitalinvestering.
83
Model X / Sv: Vinterdekk
« Nyeste innlegg av oStoreBil I dag kl. 08:47 »
Forstår jeg det rett at Nokian R2 er litt for myke (raskere slitasje), Michelin X-Ice XI3 er stivere - støyer mer, Continental CVC er et ok valg? Hva med Pirelli eller andre merker? Skal på fjellet i høstferien, så tenker det er greit å få vinterskoene på plass når man skal ferde på fjellet...
84
BMW i3 / Sv: Slutt på BMW i3?
« Nyeste innlegg av bobakka I dag kl. 08:44 »
I 2015 ble det sagt at bilen var profitabel ved 20 000  solgte biler i året. I fjor solgte de godt over 30 000 og batteriprisene har sunket som en stein siden 2015.
Uvisst akkurat når salgsstopp kommer, men mer enn antyder at produksjonsprossess er kostbar og at den vil fases ut uten flere endringer...
Det er noe som ikke stemmer her...
BMW sier at de har tjent penger på i3 hele tiden, samtidig som de sier at produksjonsprosessen er kostbar og at de derfor faser ut produksjonen.
Begge utsagnene kan vanskelig være helt sanne samtidig.
Hva er mest sant?
85
Tesla SW og AP / Sv: 2019.32
« Nyeste innlegg av Elmo I dag kl. 08:41 »
Jeg fikk 32.2.1 for noen dager siden.
Igår når jeg kjørte med autoseer så fikk bilen helt panikk da vi nærmet oss starten på en midtdeler i en svak kurve (Holmensenteret i Asker). Hylte og skrek og viste er digert rødt ratt der bilen vanligvis er og med beskjed om å ta over umiddelbart.
På tidligere versjon har jeg vært litt redd der fordi jeg syns den er veldig nær og svinger unna litt seint.
86
Tesla SW og AP / Sv: HW 3 i produksjon
« Nyeste innlegg av Motorwatt I dag kl. 08:40 »
Egentlig litt merkelig dette med "Autowipers (Beta)". Har vært beta i over 3 år, og ved hver eneste oppdatering kommer det innlegg her om "at nå er det mye bedre". For så å bli helt stille til neste oppdatering hvor det samme gjentar seg. Det er flere tråder om dette temaet, men som med mye annet med Tesla er dette ofte væravhengig, og like uforutsigbart som været alltid er.
87
BMW i3 / Sv: Slutt på BMW i3?
« Nyeste innlegg av Orbit I dag kl. 08:35 »
Opprinnelig kilde i FT (min utheving):
“There’s no specific plan for an i3 successor,” Pieter Nota, BMW’s sales and marketing chief, told the Financial Times. “We are now bringing electrification more to the mainstream.”

However, he added that the company would continue to build the i3.
[..]
Carmakers typically renew their models after seven years of sales to revitalise demand and fit the latest technology, so under normal conditions the i3 would have only a year left to run.

However, the company said it would continue selling it for several more years.
Så det kommer ikke noen direkte etterfølger, men kroken settes ikke på i3-døra helt ennå.
88
Jaguar i-Pace / Sv: Bytte av frontrute
« Nyeste innlegg av Ingeniøren I dag kl. 08:33 »
Ser at Hurtigruta Carglass reklamere om at dette er samme ruta som original på TV om dagen - bare logo'n som er forskjellig....

Sist jeg snakket med nærmeste verksted var det 2 mnd ventetid så det blir lenge å vente om ruta sprekker. Tror dog det er firma av type Riis og Hurtigruta som gjør jobben, om du bestiller hos forhandler, med en rute som er merket Jaguar og ikke et nummer.
89
Audi e-tron / Sv: Asker - Hafjell?
« Nyeste innlegg av Øyvind.h I dag kl. 08:33 »
Dette er garantert null stress med E-Tron 55.
20 mil fra Asker, RV4 vil som oftest være raskest fordi man kommer fra vestsiden av Oslo. På pluss-siden er det nok ikke snakk om 900 meter opp. Selv har jeg kun 700 da jeg bor på 100 meter hjemme og ender på 800.
RV4 har mye jevn vei med lav hastighet.

Kommer man fra Oslo øst er E6 som oftest raskest selv med omfattende veiarbeid. Nå åpner en delstrekning om et par uker så da blir det første kutt i reisetid. Med ferdig åpen strekning vil nok E6 være klart raskest også fra Asker, men det blir en del lengre å kjøre.

E-Tron 50 ville jeg dog skrinlagt. Det blir ikke behagelig marginer om man i det hele tatt kommer frem. Det er ikke hyggelig på tur om man ser det blir stress og sparekjøring hver gang, eller man tvinges til å lade hver gang på en så kort tur.
90
Kangoo / Batterygaranti, når gjelder den? erfaringer?
« Nyeste innlegg av Kpp I dag kl. 08:33 »
Hei, jeg harn en renault 2014 så den går snart ut av garanti.
Den er kjørt ca 40.000km.
Range typisk 60 km. men kan være noe høyere og lavere.
Forbruk typisk 180 Wh/km

Så hvis jeg da kjører 60km med snittforbruk på 18wh/km, da har jeg brukt 10,8 kWh.
Det høres lite ut, siden batteriet skulle gjerne ha kapasitet på 22 kWh.

Noen tanker? Vet noen hvordan renault sjekker kapasiteten?
Uansett skal jeg sjekke med Renault, men tenkte det hadde vært kjekt med noen innspill og erfaringer.
Sider: 1 ... 7 8 [9] 10