Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
41
Model S / Sv: Maximum battery charge level reduced
« Nyeste innlegg av Muffinman I dag kl. 08:19 »
Sjekket litt, og det virker som senere softwareversjoner har fått et "toolkit" som kan detektere feiltilstander i batteriet og som reagerer med å redusere ladegrensen gradvis ved funn. Flere som rapporterer om slike tilfeller på TMC forum, og har også sett noen tilfeller i Norge. Alle fikk nytt batteri.
42
Polestar 2 / Sv: Glasstak og solavskjerming
« Nyeste innlegg av Egolferinoen I dag kl. 08:13 »
Har hatt panoramatak på de fleste av mine biler de siste årene, aldri vært plaget med sol eller varme pga det.
43
Elbilen i Samfunnet / Sv: Tesla betaler ikke leverandørene sine
« Nyeste innlegg av sjokomelk I dag kl. 08:08 »
Dette er ikke et ukjent fenomen i store, tungrodde konsern. Sjekker du f.eks. Equinor så gjelder mye av det samme der. Artikkelen er mer storm i vannglass og clickbait som vanlig.
44
Model S / Sv: Uenighet om reklamasjon (skifte av dørhåndtak mm.)
« Nyeste innlegg av arthur I dag kl. 08:01 »
Litt irriterende at km-stand skal telle her, og ikke antall ganger dørene har blitt åpnet..

Med tanke på rettigheter etter loven så er ikke antall kjørte kilometer relevant. Om det er relevant i forhold til produsents garanti er uten interesse så lenge bilen er innenfor fem årsgrensen mht reklamasjon!

Morarente settes av Finansdept. to ganger i året og gjelder for henholdsvis første og andre halvår.
45
Model S / Sv: Maximum battery charge level reduced
« Nyeste innlegg av Ampéreson I dag kl. 08:01 »
Oppdatering, da jeg satte meg i bilen i går etter jobb, merket jeg at SoC hadde falt fra 60 til 35% på 8 timer. Bilen oppførte seg ikke bra, lugget litt og treg akselerasjon. Kom også opp et snøfnugg ikon på displayet. Det har jeg kun sett i minus 20 grader på fjellet. Ringte sporenstreks til teknisk support, de ba meg oppsøke service center, for batteriet mitt var det noe "ubalanse i" som han sa. De tok imot bilen, jeg fikk lånebil, [heldigvis en Tesla]. Kjørte ca to mil i går og SoC falt fra 35% til 9%, sjekket appen før jeg la meg og da sto den til 11%, og i dag morres er den plutselig oppe i 17%. Ikke koblet til noe lader og kan heller ikke lade, så det er definitivt noe i veien med det batteriet.
47
Audi e-tron / Sv: Lane assist / kjørefelthjelp
« Nyeste innlegg av TM I dag kl. 07:41 »
Nei, synes det fungerer bra! :) Men du kan stille inn om den skal gripe inn tidlig, middels eller sent. Prøv om det hjelper.
Det var et godt tips. Slår selv av denne i dag, men det er jo dumt å slå av sikkerhetsutstyr som kan redde meg en dag.
48
https://www.nrk.no/nordland/facebook-gruppen-_folkeaksjonen-mot-klimahysteriet_-vokser-i-stort-tempo-1.14911080

Sitat
Amundsen møter klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn til debatt i Politisk kvarter på P2 i morgen klokka 07:45.

Ja nå har pensjonisten bak folkeaksjonen mot klimahysteriet blitt invitert til politisk kvarter. Det blir vel opptak i nrks arkiver om noen ikke får med seg programmet på direkten.

Det er også en sosialantropolog som har noen interessante betrakninger på slutten av artikkelen jeg lenket til om mekanismer som kan forklare hvorfor klimadebatten er mer polariserende.
49
Audi e-tron / Sv: Lane assist / kjørefelthjelp
« Nyeste innlegg av elektro I dag kl. 07:32 »
Nei, synes det fungerer bra! :) Men du kan stille inn om den skal gripe inn tidlig, middels eller sent. Prøv om det hjelper.
50
Jaguar i-Pace / Støv og sand i baksete kjøpt 30.11.19
« Nyeste innlegg av fustrert I dag kl. 07:30 »
Hei alle der ute . Jeg ser ( etter at jeg fikk problemet og begynte og søke ) at det har vert noen diskusjoner her om Ipace og sand støv i baksete. Jeg har fåt svar fra Jaguar etter at jeg oppdaget dette . Vi jobber med feilen men vet ikke hvordan den skal fikses . Når Jaguar eiere rapportere inn dette alerede i mars 2019 begynner jeg jo og lure . Hva er dette hvor kommer det fra og kan det skade bilen . Jeg har som eier av en helt ny bil i 3 månede hatt den på verksted 4 ganger , Bremse problem , lade luke åpner seg under fart , ABS slår inn helt uventet , Støpsel henger fast i lade kontakt . alt foruten varme aparat på full spiker og motor sluttet å virke .

Men dette støv problemet og hva de kan være er slitsomt . Noen med erfaring . Dette gjelder en Jaguar så om noen har feilen på en Kia er det ikke så interesant i denne sammenheng

takk
Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10