Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Finnøy (Arne Johan Larsen)

Sider: 1 ... 118 119 [120] 121
1786
Leaf 2010-2017 / Sv: Biler ankommet forhandlere
« på: Tirsdag 15. November 2011, klokken 17:24 »
Enda flere Leaf'er ankommet Ålgårds Auto, talte totalt 18 i tillegg til demobilen i dag. 7 sølv, 6 hvite, 3 blå og to rød. Fortsatt bare en som ser ut til å være klargjort.

1787
Leaf 2010-2017 / Sv: Biler ankommet forhandlere
« på: Fredag 11. November 2011, klokken 10:11 »
Det var mer enn 3 sølv :) (Mener det stod 2 bak den hvite til venstre i bildet)


BE + daggad + Kallagtunet + Finnøy + Mortenmann = 5 sølvløv fra Ålgårds Auto i denne omgang; det var fem sølv jeg så utenfor Ålgårds sist onsdag ved lunsjtider. Da er det 3 hvite og to blå igjen av denne runden.

1788
Leaf 2010-2017 / Sv: Biler ankommet forhandlere
« på: Fredag 11. November 2011, klokken 10:05 »
Jeg fikk et sølvløv fra Ålgårds auto i kveld !  :D

Gratulerer med kveldsløv  ;)
Triller du på løvhjul helt hjem?

1789
Leaf 2010-2017 / Sv: Biler ankommet forhandlere
« på: Torsdag 10. November 2011, klokken 22:30 »
Nå fikk jeg også nettopp e-post med rammenummer osv. klar for levering i neste uke. Det betyr at alle sølvløvene er fordelt fra Ålgårds Auto i denne omgang :-) (hvem har de andre fargene?)

1790
Leaf 2010-2017 / Sv: Biler ankommet forhandlere
« på: Onsdag 09. November 2011, klokken 14:04 »
Kjørte forbi Ålgårds Auto i dag og talte 10 nye løv, fem sølv, tre hvite og to blå. Alle med spoiler etter det jeg kunne se. En så ut til å være klargjort allerde.

1791
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Fredag 04. November 2011, klokken 16:01 »
Fikk e-post fra Ålgårds Auto om at de tar en gjennomgang av leveranselistene over helgen, kanskje jeg kommer på riktig sted i køen da?  ;)

1792
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Fredag 04. November 2011, klokken 15:15 »
Hvis man velger en kosher farge (blå eller vit) og er villig til å betale for solcellepanel, får man nok bilen langt tidligere enn alle andre kombinasjoner.
Og der tror jeg faktisk ikke forhandler skal ha all skyld, jeg tror nok Nissan har planlagt produksjonen før de fikk bestillingene fra Norge.

Vi må også huske at dette er en bransje hvor 4-12 måneders leveringstid ikke er uvanlig.

Thomas

Jeg skrev i kontrakten at jeg primært ønsket sølv, sekundært hvit, men var villig til hvilken som helst annen farge om det påvirket leveransetiden. Solcellepanel eller ikke betyr mindre for meg, jeg ønsker så raskt som mulig en 5 seter el-bil med rekkevidde som I-Miev / Leaf.

1793
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Fredag 04. November 2011, klokken 14:06 »
Jeg ville vært happy om jeg i det minste hadde fått 9. desember; før jul blir det ekstra mye reising for å besøke slekt og venner i Rogaland. Med bompengene i Finnfast, bomringene i nordfylket og ferjene så har jeg utgifter på 5-7000 i måneden i tillegg til drivstoff (dvs. dette vil bli doblet for meg i desember). Både min lommebok og miljøet hadde hatt godt av at jeg trillet rundt i en el-bil i stedet :-)

Selgeren hos Ålgårds har hele tiden understreket også til meg at "ventellistene" skulle baseres på første tidspunkt man sa man skulle ha bilen. Sånn sett er det riktig at du skal ha før meg, og du burde absolutt fått bilen i november (var det opp til meg - og Nissan klarer å få til dette med garantier :-)).
Hvis de ønsker å prioritere flåtekunder og bedriftsmarkedet så kunne de vært åpne om det også.

For meg personlig reagerer jeg på at andre som har første henvendelse kanskje en måned etter meg får antydet leveranse noen (for meg) strategisk viktige uker tidligere. Selgeren sa også at tidligst mulige leveranse var 23.12 selv om han hadde gjort diverse feil med farge osv.; når jeg få dager etterpå leser at en annen får ETA 9. desember - etter at jeg får beskjed om at det ikke går med tidligere enn ETA 23.12, så blir jeg sur ... :-(

(Siden potensiell innbesparelse per måned er så stor for meg så tar jeg sjansen på dårlige garantier også...).

1794
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Torsdag 03. November 2011, klokken 23:26 »
Er ny her på elbilforum og synes det er mye interisant som diskuteres.Jeg bestilte Leaf  hos Ålgård Auto i Sandes i September i år.Sente en melding i dag ang.levering og det gikk bare 5 minutt så fikk jeg beskjed at min bil kommer til dem 09,12.Jeg har gitt dem beskjed at den skal registreres i Januar 2012

Lurer på om Ålgårds Auto har lagt meg for hat (i så fall er det nå gjensidig), i juli sendte je e-post til selger som da var på ferie at jeg ville kjøpe Leaf, skrev under kontrakt 11. august på sølv bil. Etter dette har jeg to ganger fått e-post om at det var forsinket leveranse på "rød bil som jeg hadde bestilt". Begge ganger forsøkte jeg å svare tilbake at jeg hadde bestilt SØLV (evt hvit, eller annen farge som kunne føre til tidligere leveranse). Etter å ha purret flere ganger på leveransedato får jeg beskjed om ankomst av bil 23/12 + 5-7 dager klargjøring. Ser at flere andre har bestilt etter meg på Ålgårds og får leveringsdato tidligere.
Bilen vil jeg ha, det bestemte jeg meg for i mars i år. Men forhandleren.... jeg håper andre importøren slipper til andre forhandlere som yter proffesjonell service snarest mulig. Antall solgte biler i Rogaland skyldes at bilen selger seg selv, til og med når en håpløs forhandler har fått monopol i regionen.

1795
Leaf 2010-2017 / Sv: Lunde test av Leaf
« på: Tirsdag 25. Oktober 2011, klokken 00:39 »

Det er det jeg ser også. Om en har bom/parkeringskostnader så lønner det seg. Om ikke er de dyrere. Men det er pr i dag !
Det er usikkerhet om fremtiden som gjør dette så vanskelig å forutse. Vi skal jo få bomring i Ålesund også og da kan bildet bli et annet. Bensin/diesel kan bli mye dyrere, etc.
Jeg maner bare til edruelighet på kostnadssiden. Jeg håper vi som kjøper Leaf gjør et økonimisk sett godt kjøp, men variablene er mange.

Selv har jeg en 2007 Verso jeg har eid i 3 år. Vanlig service, men 0,- i reparasjoner ellers. En 2001 BMW 316 jeg eier har heller ikke kostet mye pr år.

Jeg har ca 5000 kr i måneden i bom- og ferjekostnader, men normale dagsetapper or sjelden over 50km. Ingen tvil om at en elbil er tingen da. Behov for å kunne medbringe 5 pers gjør at jeg ikke har en I-MIEV i dag, men fortsatt bare venter, og venter, og venter....

1796
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Mandag 24. Oktober 2011, klokken 23:48 »
jeg anbefaler alle som er lei sin forhandler å kontakte Brennes Auto i Sarpsborg. Er veldig fornøyd med servicen der. Har fått god info og oppfølging underveis. Har til og med fått rød bil til levering 11. nov. Fikk i dag chassisnr for registrering på Nissan&You.

Godt at det finnes bra Nissan forhandlere også, jeg tror at produktene er bra. Kanskje man valgte feil forhandlere i noen regioner? Nissan forhandleren i Haugesund virket veldig proffe og hadde tidlig priser og noe informasjon på Leaf'en - lenge før Ålgårds Auto klarte å indikere noe som helst. Nå ble det slik at importøren valgte Ålgårds for Sørvestlandet....

1797
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Mandag 24. Oktober 2011, klokken 21:56 »
I kveld fikk jeg e-post fra Ålgårds Auto at min bestilling av rød bil ikke kunne levers før 9. mars. Nå har det seg slik at i min tidligkontrakt av 11/8 står det sølv. Den 9. september fikk jeg også en e-post at min bestilling av rød bil kunne forsinke leveransen, da svarte jeg på e-post og møtte opp personlig og fikk understreket at min bestilling var av en sølv bil, men jeg kunne ta hvit - eller annen farge - hvis det kunne fremskynde leveransen.
Når jeg i tillegg i slutten av september opplever å bli fortalt at jeg var nr 40 på listen, mens en annen på forumet var nr 35 hos Ålgårds Auto med kontrakt 1. september så er jeg virkelig bekymret for hvordan man håndtere kontrakter og innholdet i disse hos Ålgårds. (Ganske tydelig at tidlig indikering på Nissan.no på at man ønsket å være blant de første til å kjøpe et løv bare var en vits...).
I tillegg til å være førstegangskjøper av elbil så er jeg også førstegangskunde av Nissan og Ålgårds Auto. Jeg vet at en 5 seters elbil er det rette valget for mitt behov, men skal Nissan & Ålgårds Auto ha meg som kunde i årene fremover, så må de snart begynne å oppføre seg som proffesjonelle aktører på bilmarkedet og ikke som en bakgårdsbedrift som ikke har orden på noenting.  >:(

1798
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Mandag 24. Oktober 2011, klokken 09:43 »
Fikk akkurat bekreftet leveranse fra Ålgård auto på Sandnes. Jeg bestillte svart bil 1 september, og fikk i dag vite at denne kunne ikke leveres før 9 mars. Jeg kunne imidlertid skifte farge til hvit, sølv, eller blå. Levering på disse var midten av januar. Jeg stod som nr 35 på listen hos dem. Sa jeg kunne gå for hvit....

Må innrømme at jeg ble noe skuffet nå. Synes levering av bil drøyer mye ut nå.. Spesielt når jeg mener at nr 35 på listen ikke er veldig langt bak i køen..

Begynner å bli bekymret for hvor mye orden de har hos Ålgårds Auto: Jeg signerte avtale hos Ålgårds Auto den 11/8, i slutten av september fikk jeg vite at jeg var ca nr 40 på listen der.
Hadde satt meg opp på Nissan sine hjemmesider at jeg ønsket å være blant de første som ønsket å kjøpe ca mai/juni. Virker ikke som det hadde noen betydning med tidligregistering på hjemmesiden til Nissan. Grunnen til at jeg ikke fikk signert før 11/8 var forøvrig at selger for privatbiler var på ferie da jeg var innom i juli. Fortsatt ikke fått estimert leveringsdato.

I tillegg ser det ut til at Ålgårds Auto får bilene en god del senere ann andre forhandlere...

1799
Leaf 2010-2017 / Sv: Bekreftet leveranse
« på: Torsdag 20. Oktober 2011, klokken 14:22 »
Snart bare Ålgårds Auto som fortsatt ikke klarer å si noenting om leveransedatoer.....  >:(

1800
Leaf 2010-2017 / Sv: Status bestilling og levering
« på: Mandag 03. Oktober 2011, klokken 22:52 »
Jeg signerte avtale hos Ålgårds Auto den 11/8 og er ca 40 på listen der.
Hadde satt meg opp på Nissan sine hjemmesider at jeg ønsket å være blant de første som ønsket å kjøpe ca mai/juni. Virker ikke som det hadde noen betydning med tidligregistering på hjemmesiden til Nissan. Grunne til at jeg ikke fikk signert før 11/8 var forøvrig at selger for privatbiler var på ferie da heg var innom i juli.

Har sølv som ønsket farge m/spoiler. Selger har fortsatt ingen anelse om leveringstid annet enn at det burde bli innen 1. april 2012....

Korreksjon: Jeg var ca nr 40 på listen over de som hadde bestilt. Veldig mange etter meg på den listen.......

Ålgård Auto dekker Nordjæren inkl. Stavanger, og dette er et av de mest kjøpesterke områdene i Norge.

Sider: 1 ... 118 119 [120] 121