Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ronnie0907

Sider: [1]
1
Har allerede fått leaf spy (pro), det som høres digg ut med ovms er jo muligheten for å starte A/C etc med appen, gps lokasjon for å finne den på parkeringen etc. Og swag-faktor, obviously. :)

2
Hei!

Jeg kjøpte meg en amerikansk leaf sl 2016 mod for ikke lenge siden, og TCU'en er jo da helt ubrukelig. Jeg leker med tanken på å sette opp ovms, og ville høre litt om erfaringer fra folk før jeg evt kjøper. Funker det bra her i Norge, funker forhånds-varming osv. :)

Jeg kan også fint kjøpe fra utlandet selvsagt, men ville først sjekke om det var noe sted her i Norge som importerer / selger disse. Prisen ligger på vippen til å bikke over 3000 kr, og da påløper tolbehandling osv som jeg gjerne vil slippe.. :)

På forhånd takk for svar!

Sider: [1]