Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - PKEllefsen

Sider: [1]
1
Model Y / Setebeltevarsel fra baksete når setene er lagt ned og ting fraktes
« på: ſøndag 07. November 2021, klokken 23:36 »
Kan dette virkelig ikke skrus av?? Vanvittig plagsomt!

2
Model Y / Hvor mange har mottatt bil, fått melding om utlevering eller ikke hørt noe?
« på: Mandag 30. August 2021, klokken 08:56 »
Regner med at det enda ikke er så altfor mange som har mottatt bil enda, men at de fleste har fått melding om henting i september.

3
Tenker Tesla må senke prisen på denne etter hvert. Mener selv at de ligger ok i pris i forhold til konkurransen i dag, men som vi vet har de langt høyere ambisjoner enn å ligge "greit priset" i forhold til konkurransen - De ønsker å selge mer av denne enn Toyota Corolla på verdensbasis og med det sagt er det liten tvil at de har planer om å senke prisen etter hvert som produksjonskapasiteten overstiger etterspørselen. Når tror dere prisreduksjonene på denne starter?

Sider: [1]