Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Emner - Nasseliten

#1
Ariya / SMS
mandag 12. juni 2023, klokken 13:12
En nabo ringte på døra og sa Bagasjedøra står åpen på bilen min og har gjort det lenge. Jeg Parkerer ca 6/7 meter fra inngangen og vel inne og skulle legge fra meg nøklene så kom jeg vel borti Åpneknappen.

Er det ikke dumt appen ikke sender en SMS etter noen minutter om at dører eller vinduer er åpne?
Det er sånn på Kona vet jeg.

En annen ting er at den sier fra om Bomstasjoner, som jeg har huket av for, med kraftig røst " Advarsel bomstasjon" som jeg vil huke av for jeg kan jo ikke bare snu som regel. Det jeg savner er at den kan gi samme talebeskjed om fotobokser. Der kommer det bare to raske piip som man lett overhører.

Navigasjonen opplyser også om bomstasjoner for er fjernet for mange år siden som i Indre Østfold. lenge siden kartet er oppgradert tro?
#2
Ariya / Oppdatering
lørdag 13. mai 2023, klokken 16:26
Fikk melding om oppdatering i dag. Noen som vet hva som er nytt? Jeg kunne ikke se hva ved første øyekast
#3
Ariya / Venter på Ariya
søndag 01. januar 2023, klokken 22:05
Noen som har hørt om leveringsdato? Jeg venter på en 63 Advance og fikk beskjed om 15/1-23, men nå er det helt i det blå. Forhandler vet ikke når bilen kan tenkes å ankomme Drammen havn. Blir det påske eller sommer?

Da ble det også 18000 ekstra i vektavgift så tusen takk til Vedum og Støre. Gutta for folk flest
#4
MG ZS EV / Litt ymse
tirsdag 19. januar 2021, klokken 11:02
Jeg har hatt MG ZS EV i snart ett år og er veldig fornøyd med bilen. Lettkjørt, god plass både i kupeen og i bagasjerommet.

Her er mine synspunkter i vilkårlig rekkefølge om hva som burde vært forbedret og som jeg håper at det blir ordnet opp i med en softwareoppgradering:

«Slow down»-melding i displayet akkompagnert med pling-lyd som gjerne kommer ETTER rundkjøring er passert, ikke FØR som virker mer naturlig (hvis den i det hele tatt behøver å varsle).

Adaptiv fartsholder funger dårlig på svingete landeveier. Bilen bør holde innstilt hastighet, men dessverre bremser bilen opp i krappe svinger, ikke FØR svingen, men på vei ut av den og det tar noe tid før bilen er oppe i innstilt hastighet igjen. Fartsholderen fungerer dog ganske bra på rette og slake veistrekninger og motorveier.

Det burde vært varsling hvis man forlater bilen med takluka i åpen stilling.

Som en ekstra sikkerhet burde det vært lydvarsling i tillegg til lysvarselet i sidespeilet ved filskifte hvis det er bil i blindesonen.

Automatisk nedblending fungerer dårlig. Bilen bruker altfor lang tid til å gå tilbake til fjernlys etter at møtende bil er passert. I tillegg går bilens fjernlys automatisk til nærlys når lys reflekteres fra store veiskilt, særlig de skiltene som varsler om skarpe svinger.

Noen flere som har erfart noe av dette?
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA