Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - Lapskaus

#1
Tesla SW og AP / Sv: Frunken åpner opp uoppfordret
lørdag 12. august 2023, klokken 12:20
Skaff elektrisk Frunk, så kan du lukke fra app også  :+1: :laugh:
#2
Tesla SW og AP / Sv: Mister forbindelsen på danskeferga
fredag 11. august 2023, klokken 20:30
Aldri hatt problemer i Sverige, enten jeg kjører over grensa eller tar ferge.  Og telefonen klarer da fint å veksle om uten at det tar flere dager. Irriterende når man betaler for premium connectivity  :( det må jo være hundrevis av Teslaer som tar disse fergene hver dag, hvis alle har slike problemer er det ikke holdbart.
#3
Tesla SW og AP / Mister forbindelsen på danskeferga
fredag 11. august 2023, klokken 18:25
Så skjedde det igjen. Tok DFDS til København forrige uke. Når jeg kom av ferga var det ikke noe LTE i bilen. Prøvde reset av bilen et par ganger uten hell. Dagen etter våkna det plutselig til live igjen.
Så var det colorline til Larvik noen dager senere. Samme problemet igjen, men nå er GPS-en på bærtur også. Jeg kjører nordover fra fergekaia i Larvik men bilen insisterer på at jeg kjører rundt på havet rett nord for Hirtshals.
Hadde samme problem i fjor, da var jeg flere dager i Danmark før tilkoblingen i bilen våknet igjen.
Noen flere som har dette problemet?
#4
Tesla SW og AP / Sv: Frunken åpner opp uoppfordret
torsdag 29. juni 2023, klokken 14:38
Ja, dette problemet hadde jeg på min 2019 Model 3. Det skjedde oftere og oftere og etter hvert kutta temperatur målingene for kabin og utendørs temp ut også, som gjorde at klimaanlegget var ubrukelig i auto. Noen ganger slet jeg med å komme meg fort nok inn i bilen og få den i drive før frunken åpna seg igjen.

Problemet var dårlig kontakt i en eller annen signalkabel, det kom fukt inn i kontakta som gav feil signaler og etter hvert rusta det i tillegg på kontaktene. Ble selvfølgelig tatt på garanti.
#5
Model 3 / Sv: Ruter som sprekker.
søndag 15. januar 2023, klokken 11:48
Helt klart ikke sånn det skal bære. Men heller ikke helt ukjent tesla fenomen. Bakruta mi sprakk, ikke noe problem å fikse på garanti.
#6
Tesla SW og AP / Sv: Automatisk avdugging
onsdag 11. januar 2023, klokken 18:32
Nei, det er ikke bare å justere ned temperaturen. Den står på 20 grader og jeg blir kokt på toppen mens bena fryser. Må gå inn og styre klima manuelt for å få det levelig. Tidligere har det fungert fint i auto og det bilen holder på med nå løser nøyaktig null problemer.
#7
Model 3 / Sv: Frosne vinduer
mandag 09. januar 2023, klokken 15:39
Et nå i gang med min fjerde vinter med denne bilen og har bare hatt dette problemet en gang. En god forvarming på 30min+ når det har vert veldig isete en sjelden gang iblandet gjør susen.  :+1:
#8
Tesla SW og AP / Sv: Automatisk avdugging
mandag 09. januar 2023, klokken 15:24
Vert plaget med det på min 2019 m3 også. Veldig overivrig den funksjonen, blir helt kokt selv om det ikke er snev av dugg.
#9
Model 3 / Sv: Best practice vinterdrift
torsdag 29. desember 2022, klokken 13:15
Forvarming hjelper ikke på forbruket nei. Men det hjelper på rekkevidden hvis du har bruk for det. Forutsatt at du har nok futt i ladeboksen til å forvarme uten å dra strøm fra batteriet såklart.
#10
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
torsdag 29. desember 2022, klokken 13:03
Sett på sentry mode når det er kaldt, så vil vel evt varme i kameraene aktiveres og smelte isen rundt de. Vet at det skjer på frontruta, usikker på stolpene.
#11
Tesla SW og AP / Sv: Oppdatere kartet i bilen
torsdag 29. desember 2022, klokken 09:14
Mener du får en notifikasjon på samme måte som sw oppdateringene. Forskjellen er at den bare laster seg ned og installeres uten at du trenger å gjøre annet enn å koble til wifi.
#12
Tesla SW og AP / Sv: Oppdatering - smarte tips for tilgang til WiFi
torsdag 29. desember 2022, klokken 09:11
Merka når jeg tilfeldigvis stod parkert utenfor servicesenteret på Sem (var på trampolineparken vedsidenav) at bilen kobla seg til wifien der og lastet ned oppdatering. Det gikk helt av seg selv, trengte ikke å velge nettverket eller skrive passord eller noe. Så hvis du er i nærheten av et verksted kan du jo svinge innom og parkere utenfor litt :)
#13
Lading av Tesla / Sv: Kort vei til SC, hva gjør jeg?
søndag 18. desember 2022, klokken 16:07
Når du forvarmer bilen varmer den vel bare batteriet opp til kjøretemperatur. For å få god fart på suc trenger man nok en del mer.

Mener det var et triks å bruke dog mode før en gang, men om det fortsatt virker er en annen sak.
#14
Sitat fra: filtvet på lørdag 05. november 2022, klokken 08:51
De burde kanskje bruke tiden på å fixe fantombremsing først, noe som er farlig for oss og andre trafikanter. Men Musk skal pumpe aksjekurser, twitter og alt annet tull.

Når de ansetter folk for å drive med testing her til lands så er det kanskje håp om at de får gjort noe med nettop fantombremsing og fartsgrenser som er helt på trynet.
#15
Lading av Tesla / Sv: Lading umc
mandag 26. september 2022, klokken 18:38
Gen2 med 32a adapter (enfas) gir jo ca 7kw medregnet ladetap, så da skulle du få inn ca 28kwt i batteriet ila. en 8-timers arbeidsdag. Om du ikke kjører så veldig langt til daglig dekker kanskje det behovet ditt. Unødvendig å bruke mye tid og penger på å få en sprekere ladeløsning hvis bilen bare skal stå der og ikke lade 80% av tiden. Kommer jo såklart an på hva du har behov for da, men verdt å tenke på.
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA