Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - HKirkeby

Sider: [1]
1
Takk for tilbakemeldingene!

For de som er interessert ga vi nettopp ut endelig versjon (vedlagt).

2
Elmo: Fort gjort - fint å høre hva du synes om du blar gjennom!

cra: God tilbakemelding. Jeg synes det er vanskelig å velge detaljeringsgrad, det kan ofte bli for detaljert som du sier. Vi må finne ut om vi lager et ekstra dokument, tar redusert detaljeringsgrad, eller flytter noe til vedlegg eller en del 2.

3
Hei,

Takk for svar!

Som vi skriver i oversikten over dokumentet, etter innledningen: "Det er ikke sett på ladeproblemer ved hurtigladere".

Det er hjemmelading og lading via offentlige ladepunkter (ikke hurtiglading) som er tema. Ved ladeproblemer på disse stedene er nettopp poenget at det kan være feil både med bilen, elanlegget på bedriften / huset, eller i strømnettet. Tanken med veilederen er å gå litt igjennom når en bør mistenke feil på de ulike stedene, og hvilke undersøkelser en kan gjøre selv. Dette står også i oversikten.

Det er viktig for oss at det er klart hva som står der, så si ifra om det ikke er godt nok forklart. Men leste du dokumentet?

4
Hei

I regi av et pågående forskningsprosjekt skriver jeg en veileder om feilsøking av elbilladeproblemer. Målgruppen for veilederen er primært elbilister. Det hadde derfor vært fint å høre med dere på Elbilforum om dette er noe dere synes er forståelig og nyttig, eller om dere har innspill på noe som kan forbedres.

Frist for å eventuelt gi tilbakemeldinger er 25. juni. Du kan enten gi tilbakemelding ved å svare på tråden her, eller ved å sende en epost til ladeproblemer@pqa.no

På forhånd takk for innspillene dine!

5
Avansert: Batterier og Lading / Sv: Problem å lade på Schnider ladebokser
« på: Tirsdag 18. Juni 2019, klokken 18:22 »
Var borti en lignende problemstilling en gang, hvor det var en e-Golf som ikke ville lade på en arbeidsplass. Bilen ladet fint hjemme hos elbilisten, og ingen andre hadde ladeproblemer på arbeidsplassen. Det viste seg å være en jordfeil i elanlegget på arbeidsplassen som forårsaket ladeproblemene. Den var til stede kun på enkelte tidspunkt på dagen, og det var i periodene det var jordfeil at elbilen fikk ladeproblemer.

Vaktmesteren på stedet fikk engasjert elektriker for å rette jordfeilen, og meg bekjent var det ingen problemer etter dette.

Trenger ikke være det samme i dette tilfellet, men kan være aktuelt å få det kontrollert?

Sider: [1]