Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Redgarden

Sider: 1 ... 4 5 [6]
76
Model 3 / Sv: Key Fob anyone?
« på: ſøndag 06. Oktober 2019, klokken 09:45 »
Det eneste jeg egentlig savner ved å bruke mobilen er enkel tilgang til å løse ut ladekabelen. Når alt annet er så enkelt virker akkurat den detaljen unødvendig knotete..

Enig. Jeg må bruke "bakdør-trikset" (evt ta opp mobilen) hver gang jeg skal løse ut ladekabelen, selv om jeg har en Chargeking-kabel mer knapp. Er det noen som ikke trenger å gjøre dette?

Hos oss varierer dette med sotwareoppdateringene. Det fungerte som det skulle på  siste versjonen før v10, men nå på v10 er det som du beskriver.

77
Model 3 / Sv: Foliering midtkonsoll
« på: Torsdag 08. August 2019, klokken 20:51 »
Kjøpte matchende folie til treverket i dashen fra RPM Tesla. Relativt enkelt å montere, men bruk mer såpe enn det som følger med. Er svært fornøyd med resultatet, hele bilen ble hakket bedre innvendig.

Edit : til midtkonsollen altså

Samme her. Ble ganske fint, syns vi :-)

78
Model 3 / Sv: Hvilken takboks?
« på: Torsdag 08. August 2019, klokken 20:48 »
Jeg testet med min gamle Skiguard 850 i dag. Det funka helt greit, selv om jeg selvsagt gjerne skulle hatt den lavere mot taket. Legger ved bilder.

79
Model 3 / Sv: takstativ 3 sykler 2 voksne og 1 barn
« på: Mandag 01. Juli 2019, klokken 08:13 »
Men vær oppmerksom på at selv om det går an å sette sykkelstativet bak/frem (slik at man får syklene annenhver vei), så står bakre takbøyle så langt frem på bilen at et bakovervendt sykkelstativ stikker langt ut over frontruta. Sikkert ikke et praktisk problem, men ser kjemperart ut. Blir et spyd ut av «panna» på bilen... Jeg plasserte alle tre stativene riktig vei, og det funker hvis syklene har forskjellig størrelse/geometri. Men er syklene like så krasjer selvfølgelig styrene i hverandre. Derfor er mitt midterste stativ gaffelmontert.

80
Model 3 / Sv: TM3 lader ikke på Fortum Alpitronic hypercharger
« på: Onsdag 19. Juni 2019, klokken 14:24 »
Jeg (tror) jeg ladet på en sånn i går kveld. Sto en på YX Bekkelaget (dvs nede på Mosseveien) som det sto 225 kW på, så antar det var en slik "Fortum Alpitronic hypercharger" (?)

Ladingen gikk hvertfall fint på versjon 2019.7.etellerannet. (Oppdaterte i natt til 2019.16.3.2, så kjipt om det ikke funker lenger nå...)

81
Model Y / Sv: Hengerfeste
« på: Onsdag 12. Juni 2019, klokken 19:17 »
Men på Y’en man kan reservere nå står det ingenting om hengerfeste. Kan man da anta at det blir som med Model 3, altså at de som står først i køen ikke får hengerfeste mens de som drøyer bestillingen litt får med hengerfeste? I så fall er det jo ikke så fristende å reserve nå....
Tror du ikke Y kommet med hf slik som på X? Som standard

Godt poeng, det står jo ikke et ord om hengerfeste når man bestiller en X heller.

82
Model Y / Sv: Hengerfeste
« på: Onsdag 12. Juni 2019, klokken 10:26 »
Men på Y’en man kan reservere nå står det ingenting om hengerfeste. Kan man da anta at det blir som med Model 3, altså at de som står først i køen ikke får hengerfeste mens de som drøyer bestillingen litt får med hengerfeste? I så fall er det jo ikke så fristende å reserve nå....

Sider: 1 ... 4 5 [6]