Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - punjab

#1
B-Electric / Betydning av km-stand i forhold til rekkevidde?
torsdag 23. mai 2019, klokken 19:37
Hei, min første post her og ny i elbilverden, jeg vurderer en brukt B-klasse da den passer mine behov for pendling til og fra jobb hver dag, totalt ca 6 mil. Vi har også en annen dieselbil så jeg har ikke behov for en bil med hurtiglading.

Så lurer jeg på hvor mye batteriet taper seg i forhold til kilometerstand. Bør jeg finne en lavkm-bil eller er det ok med en bil som har gått la oss si 100000km? Vil det ha stor betydning for rekkevidden? Noen her som har erfaringer med dette?

Hilsen Arne
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA