Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - pkalnes

Sider: [1]
1
B-Electric / 11kw Ladestasjon i garasja
« på: Tirsdag 05. Mars 2019, klokken 19:38 »
Hei,

jeg må få installert en ladeboks til 250e. Hvilken måte(boks) er best/billigst for dette? Har tilgang til et helt ubrukt rør til garasje fra sikringskap. Hus fra 2015.


2
Kjøpe elbil? / Ny elbil rundt 200k, spørsmål om rekkevidde og elbilmarked.
« på: Mandag 18. Februar 2019, klokken 08:09 »
Er i fasen med å kjøpe elbil og da er det mange spørsmål som dukker opp. Trenger det som nr.2 bil til barnehage og jobb. Noen av kravene er da god plass til bakovervendt sete og en bil man setter seg inn i, ikke ned i.

Tenker å kjøpe en 2-3 år gammel bil. Har egentlig snevret inn valgene til enten Kia Soul eller MB 250e. Hurtiglading tror jeg ikke at jeg trenger, ladeboks i garasje er nok. Rekkevidde; tror disse skal holde til mitt bruk, men jeg lurer på noe. Jeg har 3 undersjøisk e tunneler hver vei - går rekkevidde drastisk ned ved dette?

Så er det pris. Jeg ser på biler rundt 200k. Mtp den bråten av nye elbiler med lengre rekkevidder som er på vei inn i markedet nå, vil prisen på første generasjoner av elbiler (typ egolf gen1, soul gen1 og mb250) plutselig bli avleggs og stupe i pris?

Varmepumpe, og at MB ikke har det. Noe stort minus eller? Likte veldig godt kvalitetsfølelsen i MB.

3
Kia Soul EV / Pris på Kia Soul
« på: Mandag 04. Februar 2019, klokken 10:55 »
Hei, førstegangsposter her og lurer på om noen klarer å tippe et estimat på hva en forhandler vil gi i innbyttepris for en slik bil;

Kia Soul Exclusive 2016 kjørt rundt 33,000km - uten noen skader og pent holdt. 2 Sett hjul

Takker for evt svar.

Sider: [1]