Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Morten M.

Sider: 1 2 [3] 4 5
31
Tesla / Sv: Nereus vinterdekk
« på: Fredag 18. Oktober 2019, klokken 13:40 »
Kjøp vinterdekk etter landsdel og tester, ikke bare les broom sin overskrift og kjøp testvinner: https://www.tv2.no/broom/10891871/

Testvinner VC7 har en svakhet:  Størst problemer har dekket på våt vei. Det vannplaner tidligst av alle dekkene i testen.

Kort sagt, bor du på vestlandet og kjører mest i regn og slaps så er det helt andre dekk som er bedre.

32
Fiat 500e / Sv: Bremsedeler Fiat 500E
« på: Fredag 18. Oktober 2019, klokken 12:22 »
Hei!
Ønsker bare å informere alle Fiat 500E eiere at vi har mulighet ti å løse problemet med bremsedeler til disse bilene. Håper det er ok å poste dette ettersom Norsk Elbilforening mente dette kan hjelpe mange  :)
Hva slags problemer er dette?

33
Model X / Sv: Hva ville dere valgt ?
« på: Onsdag 16. Oktober 2019, klokken 10:59 »

34
Kjøp og salg av deler og utstyr / Tesla wall connector m 7,5m kabel
« på: Onsdag 18. ſeptember 2019, klokken 11:55 »
Heisann, ønsker å kjøpe en Tesla Wall connector i Rogaland, sør for Boknafjorden. Anyone?
Kjøpt.

35
Model 3 / Sv: Kjøp av Inventory
« på: Onsdag 21. August 2019, klokken 14:00 »
Kjøp inventory. Nesten uansett mener jeg. Så lenge den er sånn du vil ha. Står den som "brukt" eller "ny" på Tesla sine hjemmesider? Du skal uansett ha alle garantier og full reklamasjonsrett. Men jeg mener du minst bør ha 10000 i avslag.

36
Model 3 / Sv: Premium tilkobling inkl. 1 år
« på: Onsdag 21. August 2019, klokken 07:37 »
9xx kr i året som det sikkert blir, er ikke nok til å rettferdiggjøre dette, pga ustabilitet og for dårlig hastighet på nettet. Musikkstreamingen funker/funker ikke og hvis man blir for ivrig til å bla gjennom sangene kutter det ut. Hastigheten på browsingen er heller ikke spesielt bra. Bilen har 4G, men sannsynligvis er det strupet av Tesla for å unngå massivt med teleutgifter.

Hvis dette vil fungere vesentlig bedre gjennom at man deler ut Wifi til bilen gjennom egen mobiltlf eller noe tilsvarende, ser jeg få grunner til å kjøpe dette. Det er naturligvis synd, da hardwaren i bilen fullt ut kunne utnyttet en god 4G tilkobling. Da ville det kanskje vært bedre om Tesla lot meg sette inn et simkort selv, og dure på med nedlasting og streaming etter min egen dataplan. Eller eventuelt bestilt dette av Tesla på månedsbasis. For selv om vi kjøper premium, vet vel ingen hvilken dataplan som egentlig gjelder?
Hmm, har ingen problemer med verken streaming, hastighet eller stabilitet på nettet. Jeg har riktignok en X, men skal være samme HW i de. Har du prøvd å bruke mobilen som hotspot for å se om det hjelper?

37
Model X / Sv: Tesla delivery
« på: Onsdag 21. August 2019, klokken 07:32 »
Når skal du motta bilen? Og har du en selger du har snakket med?

38
Model 3 / Sv: Levering av biler bestilt juli?
« på: Fredag 16. August 2019, klokken 12:50 »
Jeg har stadig ikke fått noe FI eller Vin.

Idag satt jeg så kigget i mine emails, å da jeg gikk igjennom promoveringer så jeg så at der tidligere var kommet en epost, hvor der stod at jeg skulle igjennom neste steg for utlevering. Hvor utleveringssted, betalings-metode, registrerings dokumenter og utlevering skulle velges.

Men når jeg trykker på linkene så bliver jeg sendt til min Tesla konto hvor det ikke er noen steder å velge disse ting? Tenker det kanskje har noe å gjøre med at bestillingen ble lagd i et showroom, hvor en selger utfylte så disse ting?

Jeg har selvfølgelig skrevd til delivery men får umiddelbart ikke respons. Jeg har forsøkt å ringe til salgskontoret hvor jeg bestilte Tesla'en, men ingen svarer.

Der var der skrev at han hadde vert telefonisk i kontakt med delivery, hvor finner jeg dette tlf nummer?
Hei, så når du logger deg på din Teslakonto på tesla.com så får du ingen valg?

39
Lading av Tesla / Sv: Lade på superlader før app er registrert
« på: Fredag 16. August 2019, klokken 08:09 »
Da kan jeg bekrefte at det fungerer.
Kjøpt brukt av Tesla, eller privat?

40
Model S / Sv: 10% reduksjon på 85kWh-batteriet...
« på: Mandag 12. August 2019, klokken 13:23 »
Dette er jo en dramatisk reduksjon over kort tid, som naturligvis oppleves veldig ugreit. Jeg er oppriktig nysgjerrig på om dere som eier 85-pakker ville vært like misfornøyde om dette hadde vært en gradvis reduksjon fra bilen var ny. Altså en kurve som jevnt pekte nedover. Hadde det da vært innenfor det man kunne forvente av degradering?

41
Model S / Sv: Noen som har erfaring vinterdekkene Royal Black 102H/APLUS A502?
« på: ſøndag 11. August 2019, klokken 01:08 »
Fordi dekk har forskjellige egenskaper. Og vi kan med stor grad av sikkerhet si at tester viser at kinadekk kan være svært gode. På både snø og vått føre. Kanskje til og med bedre på enkelte føre. Blant annet på støynivå. Dette er en viktig egenskap for meg så jeg tror at de nye vinterdekkene mine passer meg og mitt behov best. Testet eller ikke testet.

42
Model S / Sv: Noen som har erfaring vinterdekkene Royal Black 102H/APLUS A502?
« på: Lørdag 10. August 2019, klokken 11:43 »
Jeg mener at det ikke finnes uavhengige tredjeparter. Spesielt ikke i dagens journalistikk. Bare se på hvordan Audi dro med seg journalistene til pikes peak og Abu Dhabi. Når journalistene da skal vurdere premium elbiler opp mot hverandre så vet de godt hvem som spanderer neste gang. Det samme gjelder de store på dekk.

43
Model S / Sv: Noen som har erfaring vinterdekkene Royal Black 102H/APLUS A502?
« på: Lørdag 10. August 2019, klokken 00:02 »
Som du er inne på: selv anerkjente merker er det stor forskjell. Og du kjøper kun testvinner? Hvis ikke så er vi sikkert enige om at selv om et dekk er testet så blir det ikke bedre av det. Dessuten så vet vi jo at det er store forskjeller på dekkene avhengig av dimensjon også. Samt at det tidligere har vært tester hvor importør har levert ekstra gode dekk til testing. Jeg aner ikke om det fortsatt er et problem. Jeg tester disse dekkene i vinter og lover å komme med en ærlig tilbakemelding hvis det er driddårlig!

44
Model S / Sv: Noen som har erfaring vinterdekkene Royal Black 102H/APLUS A502?
« på: Fredag 09. August 2019, klokken 19:50 »
Det er det jeg mener også. Vi bor på Vestlandet og har regn, saltlake og sludd 99 av 100 dager om vinteren. Ville ikke valgt dette dekket på Røros.

45
Model S / Sv: Selge eller vente?
« på: Fredag 09. August 2019, klokken 14:12 »
I ditt tilfelle ville jeg ha solgt. Ikke fordi du må, men det er de uforutsette utgiftene som kan være skumle. På den annen side så har du nå fått fikset en del slitasjedeler som kommer til å fungere godt i mange år fremover.

Sider: 1 2 [3] 4 5