Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - arho

Sider: [1]
1
Zoe / Sv: Lading med "støvsugeren" på Zoe 50
« på: Torsdag 12. Mars 2020, klokken 21:01 »
Jeg erfarer akkurat det samme som askeladden. Vi har i vårt sameie installert type 2 Evlink ladestasjoner på vårt IT-nett. Vi har et avregningssystem der appen viser hvor mye strøm ladestasjonen blir bedt om å avgi. Disse ligger i snitt på 2,3kw-2,4kw pr. lading.  For eksempel tok det ifølge appen 10,5 timer å overføre 24,15kwh. Da var bilens ladestatus endret fra 42% til 78%, hvilket vel indikerer at det er ytterligere tap i overføringen. Fra leverandøren av avregningssystemet ble jeg informert om ladingen startet med en ladehastighet på 3,5kw, etter fem minutter var den nede på 3,0kw, og etter 10 minutter var den sunket til 2,4kw. Lysene på "støvsugeren" indikerer også her at det er tilkoblet 16A. Bilen står i oppvarmet garasje som holder 12-13 grader. 

Sider: [1]