Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Dieseldyret

Sider: [1]
1
e-208 / e-208 vs Corsa e ?
« på: Lørdag 08. Juni 2019, klokken 12:37 »
Hva tenker folket her om valget mellom disse to modellene? Står selv på begge reservasjonslistene,  men litt usikker på hvilken jeg går for til slutt. Teknologisk vil disse to ha veldig mye til felles, så det er vel design,  interiør,  og antageligvis oppsett av understell som vil være skilnaden.
e-208 har etter min mening det stiligste designet utvendig, og til dels også innvendig. Er dog litt usikker på hva jeg synes om plassering av instrumentpanel og 10" skjerm. Har sansen for litt mer tradisjonell løsning som i Corsa,  inkludert fysisk betjening av klimaanlegg. Setekomfort tipper jeg blir hakket bedre i 208.
Synspunkt fra dere andre som er interessert i disse modellene? 

Sider: [1]