Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - ardevd

#136
i-Pace / Sv: WattCat - Android-app for fjernstyring av I-Pace
søndag 20. oktober 2019, klokken 09:32
Så hyggelig at appen funker bra for deg.

Å lade til 100% er ikke noe problem. Du må faktisk helt ned til 50% før det gir noen målbar gevinst.  Mye bruk av hurtiglading er en mye større bekymring hva gjelder levetiden på batteriet. Det er også lurt å unngå å kjøre bilen tom.

Hvor langt har du kjørt? Batterihelse på 95% er litt lavt. Verdiene kommer rett fra API'et men det varierer litt fra tid til annen. Lad opp til 100% og se hva den sier. Hvis den holder seg stabilt på 95% kan du vurdere å spørre forhandler om råd, avhengig av hvor langt bilen har gått osv. Har du kjørt 50000km så er det ikke sikkert at 95% er så unormalt.
#137
i-Pace / Sv: WattCat - Android-app for fjernstyring av I-Pace
lørdag 19. oktober 2019, klokken 22:35
Sitat fra: elbilmanne på lørdag 19. oktober 2019, klokken 22:33
Jeg har testet denne en stund, og synes den fungerer kjempebra! Takk for innsatsen!

Takk for fin tilbakemelding! Mer funksjonalitet og flere utbedringer er på vei ;)
#138
i-Pace / WattCat - Android-app for fjernstyring av I-Pace
lørdag 19. oktober 2019, klokken 22:19
Hei!

Etter jeg bestilte min I-Pace i September 2018 benyttet jeg ventetiden til å reverse InControl Remote API'et og utvikle et Python bibliotek for fjernstyring av bilen. Neste oppgave var å erstatte den grufulle mobil-appen.

Resultatet har tatt form i WattCat, en Android-app som gir deg en haug med nfo om bilen og muligheten til fjernstyring. Det har pågått en lukket alpha-test en stund men når er første åpne beta-versjon tilgjengelig for alle. Bruk denne linken for å bli med på testen.

Merk at appen ikke er ferdig. Funksjoner mangler, og det er enkelte kjente "feil". De fleste av disse skyldes det enkle faktum at dataene som kommer fra API'et er feil eller upresise. Jeg melder inn disse til mine kontakter i JLR fortløpende men vi får se når/om de blir utbedret.

Jeg tar gjerne i mot alle tilbakemeldinger, spørsmål og forslag. Dette er på sett og vis min gave til alle engasjerte I-Pace-eiere der ute og jeg håper vi sammen kan lage noe som gjør eierskapet av bilen enda bedre :)

Enjoy! :)

Ta del i testen her: https://play.google.com/apps/testing/no.redbird.wattcat
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA