Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Morbus

Sider: [1]
1
Lading av Tesla / Twc, utendørs montering. Kabelgjennomføring i bunn
« på: Lørdag 13. Juli 2019, klokken 15:35 »
Forrige ladestasjon, en zapcharger tok kvelden her, og for å få dette kjapt i stand har jeg kjøpt en twc på finn. Elektriker skal gjøre jobben, men han sier det ikke finnes kabelgjennomføring som passer. Det er 32mm gjenger, men jeg har 6mm2 kabel som er for liten for de vanlige 32mm skapmuffene som elektrikeren har. Noen som har fått dette montert og vet hva som ble brukt?

2
Model 3 / Hvor får man vinterdekkene?
« på: Lørdag 22. Juni 2019, klokken 14:05 »
I kampens hete under utlevering så glemte jeg helt å spørre om vinterdekkene. Ser at andre skriver at vianor står for håndteringen. Bilen er bestilt med piggfritt på aero felgene.

Hvor henvender jeg meg? Har sett mail til tesla kundeservice urne svar.

Vil gjerne oppbevare de hjemme for selv å kunne bytte når vinteren plutselig kommer.

Sent fra min CLT-L29 via Tapatalk


3
Model 3 / Innbyttetilbud fra tesla. Rein bingo?
« på: Tirsdag 04. Juni 2019, klokken 17:50 »
La inn en bestilling på LR awd med HF da det ble tilgjengelig 8mai eller noe.
Ba da om inbyttetilbud på en 2018mod bmw 330e jeg har. Fikk da et tilbud på ca 385. Siden jeg nettopp hadde kjøpt den for 460 så synes jeg det var litt lavt, men ikke så ille. Selgeren hos tesla anbefalte meg i allefall å prøve å selge den selv på finn først. Og om jeg ikke fikk solgt så skulle jeg si ifra.
Som sagt så gjort, nå er utleveringen av TM3`n rett rundt hjørnet, og det har vært laber respons på finn, selv om jeg nå har satt ned prisen til omtrent det tesla tilbydde.

Så kommer vendingen. Jeg la inn ny forespørsel hos tesla på innbytte, bilen er den samme, men har gått ca 1000km mer siden sist. Nå var innbytteprisen på 290! Dvs nesten 100.000 mindre enn for 4 uker siden.
Så.. Hva gjør man da? Må nesten bare kansellere for å ikke risikere å bli sittende med to biler.

Eller er det bare bingo, og om jeg ber om et nytt innbytte tilbud i morgen så er man kanskje tilbake til noe alà det første? Umulig å komme i kontakt med de som setter disse prisene.
Selgeren jeg bestilte bilen av har gått under jorden og svarer hverken på mail eller telefon.

4
Avansert: Batterier og Lading / Vurderer zapcharger, noen her som har?
« på: Torsdag 15. Mars 2018, klokken 13:10 »
Sitter å vipper litt på gjerdet om jeg skal gå for en zapcharger, eller en "dum" boks.
Jeg ser zapcharger har åpent api, og det er dette + wifi på den som gjør at jeg heller mot en slik.

Har smarthusløsning hjemme, og tenker det ville vært både kult og nyttig å kunne se status/forbruk/historikk på ladingen.

Er det noen har som har en slik som kunne vist meg noen screenshots av app og webportal?

Sider: [1]