Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Premium driver

Sider: 1 ... 3 4 [5]
61
Audi e-tron / Sv: Reservasjon av Audi e-tron
« på: Onsdag 18. Oktober 2017, klokken 10:17 »

Spørsmålet da er hvor langt unna er man produksjonsstart? Som tidligere nevnt pleier tyskefabrikanter å starte tidlig opp etter lansering.Det er sant der det presenteres en etterfølger til en eksisterende produksjonsmodell. Når bildene av den nye modellen slippes kjøper "ingen" den gamle lengre (eller bare med rabatter). Da er det et mål å kjøre i gang produksjon av den nye modellen så fort som mulig etter presentasjon. Eller sagt på en annen måte å holde tilbake den nye modellen så lenge som mulig før oppstart av produksjon.

Men for e-tron finnes det ingen forgjenger, så her er det nok et poeng å presentere bilen tidlig for å komme konkurrenter i forkjøpet. Prosjektleder for elbilsatsingen hos Audi har jo hintet om at pressen må vente til sommeren før de får kjøre bilen og da blir kundebiler levert etter det.

62
Audi e-tron / Sv: Reservasjon av Audi e-tron
« på: ſøndag 15. Oktober 2017, klokken 13:57 »
Jeg er heller ikke flytende i fransk, men artikkelen bruker ordet "berline" som betyr en bil med fire dører (og da regnes ikke bakluke som dør). Audi Q5 omtales også som "berline" på enkelte franske nettsider.

Og "ytterligere" refererer til at han ramser opp de andre bilene som Audi skal presentere i nær fremtid som A7, A6 osv og da kommer E-tron i tillegg til disse.

63
Audi e-tron / Sv: Reservasjon av Audi e-tron
« på: Lørdag 14. Oktober 2017, klokken 12:51 »
Audi sier jo nå selv på sin offisielle webside at bilen blir presentert tidlig i 2018.
http://www.audi.com/en/innovation/futuredrive/e-tron_quattro.html

Audi's CEO sier bilen blir presentert i Brussel
http://www.journalauto.com/lja/article.view/27171/rupert-stadler-ceo-d-audi-ag-je-vais-transformer-audi/1/constructeurs

Det er årlig bilutstilling i Brussel i januar (13-21/1 2018). Brussel er også byen der bilen blir produsert så det er nærliggende Audi velger denne. Detroit utstillingen er også januar men E-tron kommer ikke på salg i USA før 2019 dermed er Detroit mindre sannsynlig for E-tron.

Senere i år presenterer Audi ny A7 og utover 2017/18 presenteres Q8 (produksjonsmodell) ny A6, A6 Avant, ny Q3 og ny A1. Alle disse bilene er viktigere for Audi enn E-tron og siden det ikke blir presentert mer enn en stor nyhet pr. gang tyder det på at de store bilutstillingene i Detroit, Genève osv er forbeholdt premiere på andre modeller enn E-tron. Det og tidslinjen tilsier at offisiell premiere på E-tron er Brusselutstillingen og da vil vi få håndfast informasjon om produksjonsmodellen (endelig utseende, tekniske data, modellvarianter). Prislister kommer som regel noen uker senere.

Men at kundebilene blir levert før sommeren tviler jeg på. Høsten 2018 derimot tipper jeg leveringer er i gang.

Sider: 1 ... 3 4 [5]